reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Szufladka Boryska :).
Dzisiaj jeszcze dwa kompleciki w Tesco kupiłam. Jeden na 74 więc blizej lata bedzie ;).

Załączniki

• 20180719_153921.jpg
    20180719_153921.jpg
    921,9 KB · Wyświetleń: 131
  • 20180719_154355.jpg
    20180719_154355.jpg
    923,9 KB · Wyświetleń: 139
  • 20180719_153303.jpg
    20180719_153303.jpg
    1 011,8 KB · Wyświetleń: 133
reklama
Właśnie dziewczyny jak jest u was z praniem nowych ciuszków? Wszystko na 90 stopni? Na metkach producenci podają temp. 40 ale nie wyobrażam sobie tak prać ciuszków dla noworodka, czy przesadzam?

@aguula zestaw z czapeczką... zakochałam sie :D kurczę, wy juz szuflady organizujecie maluchom, ja wszystko poki co w reklamówce trzymam :D a jeszcze dzisiaj dostawa z h&m bedzie to juz w ogole sie jaram :) ale Tesco trzeba bedzie chyba odwiedzić ;):)

@aguula zestaw z czapeczką... zakochałam sie :D kurczę, wy juz szuflady organizujecie maluchom, ja wszystko poki co w reklamówce trzymam :D a jeszcze dzisiaj dostawa z h&m bedzie to juz w ogole sie jaram :) ale Tesco trzeba bedzie chyba odwiedzić ;):)
Hehe ja na razie wyposażyłam się w pudełka z Pepko tekturowe i zagospodarowałam na nie miejsce u siebie w szafie ale rozglądam się powoli za komodą :)

@lucalew 1 poronienie nie jest wskazaniem:/ no chyba ze jakis zloty gin sie znajdzie. Generalnie to 2 lub 3 poronienia +. @aga6 prenatalne pierwsze do 13+6 az dzidzia nie przekroczy chyba 8,4 cm a roznie z terminami, zalezy do jakoego lekarza chcesz sie zapisac, ja aie zapisalam na poczatku 10 tyg:)
U mnie było po 1 poronieniu więc złoty gin się trafił [emoji3]

Ania ja bylam w Tesco w Bielsku bo jestesmy całe wakacje w domu w górach. Myślimy o przeprowadzce tutaj na stałe... Narazie rozmyślamy i dyskutujemy.
Maz na swoim. Tu tez ma klijentów. Tylko Mlodemu trzeba by bylo zmienic szkole. No i moja praca... Szkoda mi troche tych 14lat w jednej placówce i umowy na stałe, ale z drugiej strony byłam ostatnio wykończona...
I tu mamy super warunki. Domek nowy, prawie wykończony. Piękny ogród, czyste powietrze, szlaki do spacerków z wózkiem.
I taka to mam zagwozdke... Nie lubie zmian.
Tak nie sprzedamy bo dom mamy na pol po dziadkach z bratem. Trzeby by wynajac...
Szafy zabudowane mam tu od roku wiec jeszcze jakies wolne szuflady mam ;).
Body tu nie bylo w promocje. Komplecili letnie tylko. Ten ostatni na zdjęciu. Moze w K-c jest coś wiecej.

Ja jutro bede w K-c na wizycie, mam duzo rzeczy do zabrania z naszego obecnego domu i musze na strych wejść znajeść worek z 1 roku. Wtedy bede wiedziala co jeszcze dokupic ;).

Ania ja bylam w Tesco w Bielsku bo jestesmy całe wakacje w domu w górach. Myślimy o przeprowadzce tutaj na stałe... Narazie rozmyślamy i dyskutujemy.
Maz na swoim. Tu tez ma klijentów. Tylko Mlodemu trzeba by bylo zmienic szkole. No i moja praca... Szkoda mi troche tych 14lat w jednej placówce i umowy na stałe, ale z drugiej strony byłam ostatnio wykończona...
I tu mamy super warunki. Domek nowy, prawie wykończony. Piękny ogród, czyste powietrze, szlaki do spacerków z wózkiem.
I taka to mam zagwozdke... Nie lubie zmian.
Tak nie sprzedamy bo dom mamy na pol po dziadkach z bratem. Trzeby by wynajac...
Szafy zabudowane mam tu od roku wiec jeszcze jakies wolne szuflady mam ;).
Body tu nie bylo w promocje. Komplecili letnie tylko. Ten ostatni na zdjęciu. Moze w K-c jest coś wiecej.

Ja jutro bede w K-c na wizycie, mam duzo rzeczy do zabrania z naszego obecnego domu i musze na strych wejść znajeść worek z 1 roku. Wtedy bede wiedziala co jeszcze dokupic ;).

Bielsko to moje rejony :) tez planujemy budowę domu koło Bielska. A skąd jestes w ogole bo chyba pominęłam cos?:)

reklama
Bielsko to moje rejony :) tez planujemy budowę domu koło Bielska. A skąd jestes w ogole bo chyba pominęłam cos?:)

Dokladnie z Bedzina. Lakarza mam z Katowic. Kiedys o tym pisałyśmy. A stad mam dokladnie 18km do Bielska. Wybudowaliśmy się przed Brenna. Mial byc dom rekreacyjny weekendowo-wakacyjny a "powstal" caloroczny ;). Projekt mieliśmy indywidualny i powiedzmy ze "troche" zmian wprowadziliśmy...
Tu jest nasze. Tam moje wiec wiadomo faceta ciagnie tuuu :).

Do góry