Ja sie na tym nie znam, ale moja siostra sprawdzala, ze bede miala corke, a jest bez watpienia Synuś [emoji6] takze no wiesz [emoji3]Dziewczyny znające płeć, może głupie pytanie ale jak pokrywa się płeć Waszych dzieci z kalendarzem chińskim? Zgadza się? Pytam z ciekawości, bo mi pokazuje,że chłopczyk a tak strasznie marzy mi się dziewczynka..
reklama
HappyElephant
Fanka BB :)
Ale dlaczego 68/74 i zimowe ciuszki? Przy standardowej wielkości dziecku rozmiar 74 przypadnie na maj, czerwiec...wiadomo ze rozm. 68/74 to wtedy najwiecej pojdzie wiosenno zimowych ciuszkow [emoji4]
Sabi32
68 mysle bedzie gdzies od marca do maja, potem 74, ja to sie nastawiam na letnie 74.Ale dlaczego 68/74 i zimowe ciuszki? Przy standardowej wielkości dziecku rozmiar 74 przypadnie na maj, czerwiec...
HappyElephant
Przy dziewczynce pewnie tak, my Olkowi zmienialiśmy garderobę na 74 na jakieś 6 miesięcy, a nie był drobnym niemowlęciem.68 mysle bedzie gdzies od marca do maja, potem 74, ja to sie nastawiam na letnie 74.
MamaXTrzy
Ja to mam czesto i lekarz mowil ze moze tak bycKurcze przestraszyłam sie. Wrocilam z toalety i na papierze zauwzylam duza ilosc sluzu takiego typowego jak plodny- rozciągliwy jak białko jajka. Bezbarwny, bezwonny. Miała tak któraś teraz bedac a ciąży?
Sabi32
No wlasnie, zalezy od dziecka dużo. Ale 6 miesiecy to i tak czerwiecPrzy dziewczynce pewnie tak, my Olkowi zmienialiśmy garderobę na 74 na jakieś 6 miesięcy, a nie był drobnym niemowlęciem.
Zuzanka1402
Tutaj muszę Ci pokazać, bo w prywatnej nie mogę wysłać68 mysle bedzie gdzies od marca do maja, potem 74, ja to sie nastawiam na letnie 74.
Załączniki
reklama