reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

A my tak wystroimy naszego na gwiazdke :) :) :)

Załączniki

• 20180715_113445.jpg
    20180715_113445.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 102
reklama
Dziewczyny GRATULUJĘ wizyt :) cieszę się , że jesteście zadowolone :)

@Julianna_Szcz z tego co ja wiem po znajomej to jest wskazaniem do cc , i stąd te krwawienia i bóle Twoje , bo to tzw. łożysko nisko schodzące z tego co zrozumiałam , trzeba przy tym sie bardzo , bardzo oszczedzac i ponoc 0 serduszkowania ... życzę Ci aby się jeszcze podniosło :*a jakie zalecenia dostałas ?

Ja dzisiaj przeleżę chyba większośc dnia , głowa mnie coś boli od tego deszczu :/
Właśnie żadnych zaleceń. Zero. Nic. Ani słowa nie wspomniano mi o ostrożności, o oszczędzaniu się. Dlatego się zdziwiła, ale może to dlatego, bo jest wciąż nie zasłaniająca wejścia?
Nie znam się, tego problemu nigdy nie miałam :/

Wstawiam rozki, te cztery sa na rzep a ostatni na wiazanie tylko aczkolwiek mozna rzepa wszyc w razie czego :) 15zl sztuka.
Wymiar maja 80/80 wiec potem spokojnie jako kolderka moga sluzyc, calosc 100prpc bawelny, w srodku wypelnienie antyalergiczne.
Zobacz załącznik 878128 Zobacz załącznik 878129

Sabi a byłaby szansa na jeszcze jedne słoniki? Po synu mam duzo zielonego i szarego. W takich kolorach czegos szukam...

reklama
Jak tak dalej pójdzie to do porodu nie zmieszcze się w żadnych drzwiach.. Nie dość, że codziennie muszę zjeść coś słodkiego, to teraz jeszcze zachciało się bobasowi frytek i musiałam nasmażyć. Już wiem skąd moje +5kg na wadze :D

Do góry