reklama
Właśnie żadnych zaleceń. Zero. Nic. Ani słowa nie wspomniano mi o ostrożności, o oszczędzaniu się. Dlatego się zdziwiła, ale może to dlatego, bo jest wciąż nie zasłaniająca wejścia?Dziewczyny GRATULUJĘ wizyt cieszę się , że jesteście zadowolone
@Julianna_Szcz z tego co ja wiem po znajomej to jest wskazaniem do cc , i stąd te krwawienia i bóle Twoje , bo to tzw. łożysko nisko schodzące z tego co zrozumiałam , trzeba przy tym sie bardzo , bardzo oszczedzac i ponoc 0 serduszkowania ... życzę Ci aby się jeszcze podniosło :*a jakie zalecenia dostałas ?
Ja dzisiaj przeleżę chyba większośc dnia , głowa mnie coś boli od tego deszczu :/
Nie znam się, tego problemu nigdy nie miałam :/
Zuzanka1402
Fanka BB :)
Jak misie wolne to biorę! [emoji7]Wstawiam rozki, te cztery sa na rzep a ostatni na wiazanie tylko aczkolwiek mozna rzepa wszyc w razie czego 15zl sztuka.
Wymiar maja 80/80 wiec potem spokojnie jako kolderka moga sluzyc, calosc 100prpc bawelny, w srodku wypelnienie antyalergiczne.
Zobacz załącznik 878128 Zobacz załącznik 878129
HappyElephant
Mój był bardzo podobnie w swoje pierwsze święta Ciuch na 9-12m, więc może drugie młode zmieści się jeszcze na styk za rok do jakiejś fotkiA my tak wystroimy naszego na gwiazdke
No to zobaczymy czy jestem w stanie zrobić cokolwiek na szydełku heh.... Oby wyszło coś chociaż trochę podobnego xDWlasnie nie wiem, ale raczej szydelko, dopytam
@Anet23 oplaca sie jesli jest 100prpc zarobku, to sie opłaca
Załączniki
Totois30
O dżizas! @HappyElephant ale extra to wasze bobo!i te wloski! Perfejto, takiego bym chciala
Aguu..la
Wstawiam rozki, te cztery sa na rzep a ostatni na wiazanie tylko aczkolwiek mozna rzepa wszyc w razie czego 15zl sztuka.
Wymiar maja 80/80 wiec potem spokojnie jako kolderka moga sluzyc, calosc 100prpc bawelny, w srodku wypelnienie antyalergiczne.
Zobacz załącznik 878128 Zobacz załącznik 878129
Sabi a byłaby szansa na jeszcze jedne słoniki? Po synu mam duzo zielonego i szarego. W takich kolorach czegos szukam...
Aguu..la
Mój był bardzo podobnie w swoje pierwsze święta Ciuch na 9-12m, więc może drugie młode zmieści się jeszcze na styk za rok do jakiejś fotki
Cudny chłopczyk. Jak z żurnala .
reklama
PatkaPatka
Jak tak dalej pójdzie to do porodu nie zmieszcze się w żadnych drzwiach.. Nie dość, że codziennie muszę zjeść coś słodkiego, to teraz jeszcze zachciało się bobasowi frytek i musiałam nasmażyć. Już wiem skąd moje +5kg na wadze