reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A my tak wystroimy naszego na gwiazdke :) :) :)

Załączniki

• 20180715_113445.jpg
    20180715_113445.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 94
reklama
Dziewczyny GRATULUJĘ wizyt :) cieszę się , że jesteście zadowolone :)

@Julianna_Szcz z tego co ja wiem po znajomej to jest wskazaniem do cc , i stąd te krwawienia i bóle Twoje , bo to tzw. łożysko nisko schodzące z tego co zrozumiałam , trzeba przy tym sie bardzo , bardzo oszczedzac i ponoc 0 serduszkowania ... życzę Ci aby się jeszcze podniosło :*a jakie zalecenia dostałas ?

Ja dzisiaj przeleżę chyba większośc dnia , głowa mnie coś boli od tego deszczu :/
Właśnie żadnych zaleceń. Zero. Nic. Ani słowa nie wspomniano mi o ostrożności, o oszczędzaniu się. Dlatego się zdziwiła, ale może to dlatego, bo jest wciąż nie zasłaniająca wejścia?
Nie znam się, tego problemu nigdy nie miałam :/

Wstawiam rozki, te cztery sa na rzep a ostatni na wiazanie tylko aczkolwiek mozna rzepa wszyc w razie czego :) 15zl sztuka.
Wymiar maja 80/80 wiec potem spokojnie jako kolderka moga sluzyc, calosc 100prpc bawelny, w srodku wypelnienie antyalergiczne.
Zobacz załącznik 878128 Zobacz załącznik 878129

Sabi a byłaby szansa na jeszcze jedne słoniki? Po synu mam duzo zielonego i szarego. W takich kolorach czegos szukam...

reklama
Jak tak dalej pójdzie to do porodu nie zmieszcze się w żadnych drzwiach.. Nie dość, że codziennie muszę zjeść coś słodkiego, to teraz jeszcze zachciało się bobasowi frytek i musiałam nasmażyć. Już wiem skąd moje +5kg na wadze :D

Do góry