Sabi32
Fanka BB :)
Oki czyli taka kolorowa, pozytywna podsylam mamie.Tutaj muszę Ci pokazać, bo w prywatnej nie mogę wysłać Zobacz załącznik 878136
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki czyli taka kolorowa, pozytywna podsylam mamie.Tutaj muszę Ci pokazać, bo w prywatnej nie mogę wysłać Zobacz załącznik 878136
Dziękuję! [emoji7]Oki czyli taka kolorowa, pozytywna podsylam mamie.
Wstawiam rozki, te cztery sa na rzep a ostatni na wiazanie tylko aczkolwiek mozna rzepa wszyc w razie czego 15zl sztuka.
Wymiar maja 80/80 wiec potem spokojnie jako kolderka moga sluzyc, calosc 100prpc bawelny, w srodku wypelnienie antyalergiczne.
Zobacz załącznik 878128 Zobacz załącznik 878129
Jasne, sa oba, wiec daj znac na priva ktory wybieraszZałapie się jeszcze ma któryś? Chętnie kupiłabym miski albo sówki
Coś takiego:
Link do: Wyniki Szukania w Grafice Google dla https://mamajaga.pl/wp-content/uploads/2013/02/przed%C5%82uzki-do-body.jpg
Tylko trzeba spojrzeć jakie ma się body bo są na 2 i 3 zatrzaski.
Wstawiam rozki, te cztery sa na rzep a ostatni na wiazanie tylko aczkolwiek mozna rzepa wszyc w razie czego 15zl sztuka.
Wymiar maja 80/80 wiec potem spokojnie jako kolderka moga sluzyc, calosc 100prpc bawelny, w srodku wypelnienie antyalergiczne.
Zobacz załącznik 878128 Zobacz załącznik 878129
Kochana a wiesz może czy twoja mama robi te osmiorniczka na drutach czy na szydełku ?Oki czyli taka kolorowa, pozytywna podsylam mamie.
Jest nadzieja, ja sprawdzałam zawsze bez przeliczania wieku na chiński, dzisiaj po rozmowie z Wami przeliczylam i sprawdziłam jeszcze raz.. no i.. niby powinna być dziewczynka Zobaczymy w środę@PatkaPatka mi sie sprawdzilo..tzn jak napisalas chcialam sie upewnic i okazalo sie ze nie przeliczylam wieku na chiński no i na poczatku wtedy jak nie znalam plci wyszlo mi dziewczynka i tak w to wierzylam ale okazalo sie teraz ze faktycznie wyszedl mi chlopczyk czyli sie sprawdzilo