reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ja wczoraj byłam z moim facetem na kolacji i oczywiście on pił piwko a ja lemoniadę cytrynową i tak do niego mówię : wiesz napiłabym się piwa..
I słyszę : jest bezalkoholowe, ale ja bym nie ryzykował niby 0% a to różnie jest.. zwłaszcza że tak się staraliśmy o maluszka.
No wiec posłuchałam i wytrzymam:) w sumie alkohol nie najważniejszy. Cieszę się że mogę pic sok pomarańczowy :D w ciąży stałam się jego fanką
To niech się zainteresuje jak to jest robione, a dopiero potem Ci zabrania ;) Przecież taki Radler 0% nie ma nic wspólnego z alkoholem. To jest lemoniada zapakowana do butelek, żeby ktoś niepijący alkoholu mógł udawać sam przed sobą, że pije piwo :)

Ale się nabiegałam po sklepach, CCC,deichmann, reserved, h&m.. wszędzie niby wyprzedaże a nic dupy nie urywa. Kupiłam sobie 2 staniki (rozmiar C jest na styk, zawsze w B miałam luz ;o) i koszule długą, zwiewną, idealną na te prześwitujące leginsy z lidla i ciążowy brzuszek :) kręgosłup mi eksploduje od tego chodzenia :D

Ostatnia edycja:
@Julianna_Szcz ojoj..mnie wczoraj tak nawala jakby kolka ale nie kolka. Taki bol. No ale to nic w porównaniu z Twoimi, mysle ze jak sie pooszczedzasz, polezysz duzo to bedziesz sie czula lepiej:):*

@Aguu..la super ze wszystko ok :)

Ja szumisiow ani zadnych szumow nie wlaczalam swoim dzieciakom, jeszcze je do karmienia musialam budzic bo jak zasnely to spaly by i spaly :)

Niby są w stanie idealnym. Dziewczyna jutro ma mi jeszcze więcej zdjęć podesłać. Sukieneczki/ spodenki/ bodziaki/ koszulki itd. Z kolei inna sprzedaje 200szt za 200zl i jak już tak dużo to tez w sumie mogą być już jakieś niefajne.
Znalazłam również cudowny kombinezon który jutro kupuje :)

Ja tez patrze np co jest w paczce bo jak sa koszulki z krotkim rekawem to po co mi takie w zimie? :D tak samo ze spodenkami napewno wczesniej niz w maju nie ubierzemy :D

reklama
Do góry