reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Boże dziewczyny.. ale bym się napiła wina i zapaliła papierosa.
Chociaż palaczką nie jestem bo jak paliłam to z paczki wypalalam 3-5fajek przez dwa miesiące a resztę mój facet :D
Albo kończyło to się jednym „machem” :D i już mi starczało haha

reklama
@Sabi32 a widzisz a ponoć to ja panikowałam z wizytami haha a będziesz miec cześciej niz ja teraz :D zdrowie maluszka i opieka lekarska to podstawa :) będzie dobrze , kinder niespodzianki są super ... :) szkoda , że u mnie się tak nie da ... ale póki co to grunt , że dajemy rade tak jak jest hehe jeju jak ona kopie łapie sie za głowe , w końcu czuję tą ciążę hihi

Haha o co Ty :D ja zapaliłam z 3 fajki w życiu kiedyś dawno x lat temu na imprezie tyle nie podeszło mi xD piwo za mną chodzi reds :D

Ja wczoraj byłam z moim facetem na kolacji i oczywiście on pił piwko a ja lemoniadę cytrynową i tak do niego mówię : wiesz napiłabym się piwa..
I słyszę : jest bezalkoholowe, ale ja bym nie ryzykował niby 0% a to różnie jest.. zwłaszcza że tak się staraliśmy o maluszka.
No wiec posłuchałam i wytrzymam:) w sumie alkohol nie najważniejszy. Cieszę się że mogę pic sok pomarańczowy :D w ciąży stałam się jego fanką

reklama
Do góry