reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Niby są w stanie idealnym. Dziewczyna jutro ma mi jeszcze więcej zdjęć podesłać. Sukieneczki/ spodenki/ bodziaki/ koszulki itd. Z kolei inna sprzedaje 200szt za 200zl i jak już tak dużo to tez w sumie mogą być już jakieś niefajne.
Znalazłam również cudowny kombinezon który jutro kupuje :)
Tez go ogladalam i zastanawialam sie czy go nie kupić

reklama
Czy któraś z Was też ma całkowity zakaz seksu a chodzi taka napalona?
Ja nie mam, jestem napalona, a facet lazi i mnie unika pod tym wzgeldem...focha mam i tyle.
@motylkowelove tylko ja jeszcze lekarza nie mam :D dlatego latam, w koncu musze jakiegos wybrac :D tak to bym spokojnie czekala z wizyty na wizytę.

Co do ciuszkow, ja teraz zamowilam 80szt za 110zl, rozne sa okazje :)

Ja czasem sie napije jak jest upał Lecha free z limonką, czy ja wiem czy to chemia taka, juz chyba cola gorsza :D skład: woda, słód jęczmienny, cukier, sok cytrynowy z zagęszczonego soku, naturalny aromat z limonki, naturalny aromat z mięty z innymi naturalnymi aromatami, kwas cytrynowy - regulator kwasowości, chmiel i wyciąg z szyszek chmielowych.
Ja też jak już to pije tego leszka, inne są za słodkie. Mam karmi w lodówce, ale pewnie długo będzie stało, bo to absolutnie nie mój smak w tej ciąży.
Dziś udało mi się znaleźć fotelik z bazą recaro, jeszcze na gwarancji. Nasz sprzedalismy, bo miał być niepotrzebny. Niby wcześnie, ale M też uznał, że to będzie dobry zakup.

A ja chyba powoli zacznę się rozglądać za leżaczkiem lub huśtawką. Z młodym miałam kiepski leżaczek, a teraz będę pewnie używać więcej, żeby zwolnić czasem ręce dla starszego, więc musi dobrze trzymać główkę i mały kręgosłupek. Marzy mi się coś wypasionego ;) Myślałam o nowym, ale dla jednego dziecka to już trochę szkoda kasy, może akurat trafi się coś fajnego na grupie sprzedażowej na Facebooku, kiedyś trafiłam matę edukacyjną za grosze. Tylko miejsca w domu brak na takie przechowywanie :/

Ja nie mam, jestem napalona, a facet lazi i mnie unika pod tym wzgeldem...focha mam i tyle.
@motylkowelove tylko ja jeszcze lekarza nie mam :D dlatego latam, w koncu musze jakiegos wybrac :D tak to bym spokojnie czekala z wizyty na wizytę.

Ale to tak jak mówisz zanim się zdecydujesz to urodzisz :D

A ja chyba powoli zacznę się rozglądać za leżaczkiem lub huśtawką. Z młodym miałam kiepski leżaczek, a teraz będę pewnie używać więcej, żeby zwolnić czasem ręce dla starszego, więc musi dobrze trzymać główkę i mały kręgosłupek. Marzy mi się coś wypasionego ;) Myślałam o nowym, ale dla jednego dziecka to już trochę szkoda kasy, może akurat trafi się coś fajnego na grupie sprzedażowej na Facebooku, kiedyś trafiłam matę edukacyjną za grosze. Tylko miejsca w domu brak na takie przechowywanie :/
Link do: Buy Ingenuity ConvertMe Swing-2-Seat Portable Swing - Candler | Baby swings | Argos

Ja chyba w taki celuje :)

reklama

Mi zazwyczaj w paczce podoba sie kilka rzeczy a kilka nie :D i wiem ze by tylko lezaly wiec wole kupowac bardziej sztukowo, kompletowo :)

Do góry