reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Nie wiem co doradzić bo ja doświadczenia nie mam może faktycznie szkoda jeśli za 3 tyg masz miec to samo chyba ze to pokaże cos innego jeszcze w tym wyniku . W każdym razie nie czytaj Internetu bo wszystkie choroby Ci wynajdzie . Mam nadzieję ze na strachu się skończy ;*Dziewczyny a ja siedze, myśle, rozważam, czytam i chyba oszaleję do poniedziałku ... Dzisiaj dzwonili do mnie potwierdzić godzinę amnio i mam na 10:20.
Wyczytałam, że jest możliwość przy amnio zrobienia dodatkowego badania Fish gdzie wynik jest już po trzech dniach z tym że wynik nie pełny i koszt to 900 zł. Ale trisonomie 3 określa i pleć. Przekonałam już mojego P ze robimy, po czym dzisiaj mój gin stwierdził że nie ma sensu bo pełny obraz będzie dopiero po trzech czterech tygodniach... i normalnie siedzę i myślę czy jednak to badanie robić czy nie? 900 zł to nie mała kwota można by za to już niezłą wyprawkę skompletować ale... No wlasnie... Czegos już się dowiem... Tylko czy po pełnej hodowli coś moze się zmienić? Doradźcie coś proszę jak macie jakieś doświadczenia w temacie będę bardzo wdzięczna ...
Anet29
Ale to juz nie hobby, to praca na zamowienie szyje od 5 lat, na poczatku bylam jedna z trzech szyjacych ogolem i potrafiłam wyciagnac po 7-8 tys miesiecznie...oj kasa fajna, ale szylam do nocy. Potem konkurencja coraz większa i szylam od 8-15 u siebie w pracowni i zarabki spadly do 3-4 tys. Aktualnie sie troche wstrzymalam, bo mam odrzut ale te 100-150zl moge zarobic przez 2-3 godz.
Ale takie cuda jak ta sówka, to tylko dla siebie, bo zabawy z tym..ho ho. Zreszta to moja pierwsza probna
A mialas wlasna dzialalnosc?
motylkowelove
Oooo takiej szukam właśnie! Bo mam jedną tego typu i uwielbiamA w ogole dzis w sinsay kupilam sukienke, za 19zl, ale jest mega wygodna, rozciagliwa i dluga na brzuszek idealna.
Zobacz załącznik 874104
Ile taka sukienka? Będę jutro polować [emoji4]
Anet29
Dziewczyny a ja siedze, myśle, rozważam, czytam i chyba oszaleję do poniedziałku ... Dzisiaj dzwonili do mnie potwierdzić godzinę amnio i mam na 10:20.
Wyczytałam, że jest możliwość przy amnio zrobienia dodatkowego badania Fish gdzie wynik jest już po trzech dniach z tym że wynik nie pełny i koszt to 900 zł. Ale trisonomie 3 określa i pleć. Przekonałam już mojego P ze robimy, po czym dzisiaj mój gin stwierdził że nie ma sensu bo pełny obraz będzie dopiero po trzech czterech tygodniach... i normalnie siedzę i myślę czy jednak to badanie robić czy nie? 900 zł to nie mała kwota można by za to już niezłą wyprawkę skompletować ale... No wlasnie... Czegos już się dowiem... Tylko czy po pełnej hodowli coś moze się zmienić? Doradźcie coś proszę jak macie jakieś doświadczenia w temacie będę bardzo wdzięczna ...
Ja ci powiem tylko tyle ze na innym forum babka robila amnio i wlasnie ma miec takie pierwsze wyniki za 3 dni.
Izabela88
Aktywna w BB
No to ja te Ro52 miałam w bardzo niskim poziomie, raczej jako norma. Właśnie jak mnie diagnozowali w szpitalu reumatycznym to miałam zapalenia stawów, ale w dosyć małym stopniu, bo już brałam sterydy, które pomagały. Ale ból i sztywność była czasem nie do zniesienia. W grudniu odstawiłam sterydy (bo zaszłam w ciąże, skończoną poronieniem) i na szczęście od tego czasu nie wracają takie bóle jak wcześniej, ale w rękach trochę jak się pogoda zmienia (do wytrzymania). Wygląda na to, że trójmiasto jest dobre dla leczących się Jak nie Gdynia czy szpital w Sopocie to do Gdańska, a to rzut beretem. Czego miałaś biopsję?@Izabela88 no to witaj w klubie moja Reumatolog twierdzi ze kazde podwyzszone miano trzeba kontrolowac i od 16-24 tc jezdze co tydz do warszawy. Ryzyko malutkie ale jestem spokojna mam ro 52 miano na +. Kiedys wychodziły ++. Ale choroby nie mam stwierdzonej choc 2 razy w zyciu mialam zapalenie stawow (teraz zdiagnozowano seronegatyne zapalenie stawow) ktore szybko mija po braniu lekow i nie nawraca az do jakiegos bum np hormonalnego (np ostatnio poronienie). Mialam biopsje mase badan na przeciwciala i nic mi nie wychodzi tylko to. Generalnie mysle ze obyłoby sie bez tych kontroli ale jestem spokojniejsza zazdro ze masz specow na miejscu. Ja łódz albo wawa wazne zeby serduszko bylo bez wad, a to na polowkowych dokładnie sprawdza,reszte w wiekszosci przypadkow da sie naprawic przykro z powodu siostry..jak bedziesz wiedziala cos wiecej co tam wyniknelo to napisz ok?
No a u siostry jak urodziła to jeden lekarz wysłuchał szmery na sercu i go skierowali na echo, na którym wyszła jakaś dziurka w sercu. Ale żadnych konkretów się nie dowiedziała Jeszcze przez tydzień poleżą w szpitalu przez inne powikłania i po wyjściu gdzieś do kardiologa się wybiorą. Dam znać co i jak
Sabi32
Tak, mam caly czas, bo mam tez pod dzialanosc podpiete inne zajęcieA mialas wlasna dzialalnosc?
@motylkowelove az 19zl
motylkowelove
Supcio ja uwielbiam takie to bym z 4 sobie wziela na lato [emoji4] będę szukac jutro
Aguu..la
Ja ci powiem tylko tyle ze na innym forum babka robila amnio i wlasnie ma miec takie pierwsze wyniki za 3 dni.
Czyli płaciła za fish... Mnie tylko zastanawia czy pełna hodowla amnio potwierdza fisha?
Za skomplikowane to dla mnie ...
reklama
Aguu..la
Supcio ja uwielbiam takie to bym z 4 sobie wziela na lato [emoji4] będę szukac jutro
Motylku podobne za w Auchan za 25zl. Wczoraj kupiłam sobie biała w granatowe paski. B. fajna bawełna.