reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Hmm... A ja poszcze bo starego nie ma W domu:D w sierpniu przyjedzie to sobie odbijemy:p w tej ciąży mam jakiś większy popęd, w ciąży z synem miałam libido mniej niż 0:-D

Zamierzam go obserwowac :) ma 12 lat i jak na swoj wiek jest bardzo dojrzały, ale tez i tata i babcia na niego chuchaja i dmuchaja..M mniej, ale mlody ma wszystko, poczawszy od markowych ciuchow skonczywszy na pelnej skarbonce. Babcia dzwoni do niego milion razy i by mogla to tez by go w szklanej szafie zamknela jak to babcia :) wydaje mi sie, ze wygodnie mu tak i po prostu boi sie dzielic babcia z maluchem. Choc z drugiej strony jest juz taki sma sobie, zamknie sie w pokoju i wylania sie na jedzenie..a ze swoja siostra ma znikomy kontakt, bo dziewczyna ma juz 15lat i z mama wiekszosc czasu spedza, a Filip u nas..zrozumialabym jeszcze gdyby mial 5ke rodzenstwa :D
No ale ostatecznie niech sobie przegryzie na spokojnie :)
Tak czy siak myślę że przez niego przemawia zazdrość i strach przed tym jak to będzie tym bardziej jak jest taki rozpieszczany.W sumie nie ma się co dziwić.Przejdzie mu;)

A ja sluchajcie ciagle mam wysokie libido, nawet jak umieralam na angine, to seksic sie chcialam :D
M zawsze mówi, ze ja mam wieksza ochote jak niejeden mlody facet :p

Zjadlam zupe kalafiorowa i zgage mam :( i zero gum w domu..zaraz syna po nie wyśle, bo to moje wybawienie.
Uzywa ktoras z Was aplikacji na telefon takiej ciazowej? Mozecie cos polecic? Bo sporo tego widze...

A ja sluchajcie ciagle mam wysokie libido, nawet jak umieralam na angine, to seksic sie chcialam :D
M zawsze mówi, ze ja mam wieksza ochote jak niejeden mlody facet :p

Zjadlam zupe kalafiorowa i zgage mam :( i zero gum w domu..zaraz syna po nie wyśle, bo to moje wybawienie.
Uzywa ktoras z Was aplikacji na telefon takiej ciazowej? Mozecie cos polecic? Bo sporo tego widze...

Ja mam Preglife. Opisuje każdy tydzień w 3 opcjach: dla mamy, taty i dla dziecka. Takie momentami pierdulety :/. Pokazuje ile procent minęło, ile dni zostało do końca, który to tydzień, miesiąc ciąży, miesiac kalendarzowy. Taki gadżet, ale jak dla mnie bez szału.
Jak macie coś ciekawszego to dajcie znać, chętnie zmienię.

Totois30 termin na karcie 11.12.

Julianna_szcz a twój synek ile ma już lat?

Mój za chwile ma 4 urodziny. Wie o dzidzi w brzuchu. W sumie prawie od poczatku go przygotowywalismy. Jak zobaczyłam2 kreski mowilismy mu ze trzeba uwazac bo moze byc w brzuchu dzidzia. I szybko przeszliśmy na to ze jest. Początkowo to troche lekceważyl czasem mówił ze nie chce dzidzi. Teraz jest zakochany

Co do aplikacji to mam dwie: period calendar i tam mi liczy co do dnia tygodnie ciazy, a druga to Moja ciąża z edziecko.pl tylko tam pokazuje tygodnie które zaczynasz, czyli teraz mam równo 14tc 0 dni, a tam mi juz 15tc pokazuje. Dziewczyny, ja mam zerowe libido i moj stary tez... im rzadziej tym mamy większe przerwy. Praktycznie juz od początku maja poscimy bo moj małż sie boi o dziecko i sie spina, a ja od razu mam nerwy na niego ze przeciez nic na to nie poradzę i zawsze sie o to kłócimy wiec wolimy chyba nie zaczynać nawet przytulanek bo wpadam w szał jak słyszę tłumaczenia dlaczego on sie skupić nie moze :(

Tak czy siak myślę że przez niego przemawia zazdrość i strach przed tym jak to będzie tym bardziej jak jest taki rozpieszczany.W sumie nie ma się co dziwić.Przejdzie mu;)
Co do aplikacji to mam dwie: period calendar i tam mi liczy co do dnia tygodnie ciazy, a druga to Moja ciąża z edziecko.pl tylko tam pokazuje tygodnie które zaczynasz, czyli teraz mam równo 14tc 0 dni, a tam mi juz 15tc pokazuje. Dziewczyny, ja mam zerowe libido i moj stary tez... im rzadziej tym mamy większe przerwy. Praktycznie juz od początku maja poscimy bo moj małż sie boi o dziecko i sie spina, a ja od razu mam nerwy na niego ze przeciez nic na to nie poradzę i zawsze sie o to kłócimy wiec wolimy chyba nie zaczynać nawet przytulanek bo wpadam w szał jak słyszę tłumaczenia dlaczego on sie skupić nie moze :(
A moze zabierz meza do lekarza, moze musi usłyszeć, ze seks w ciazy nie jest zabroniony jesli wszystko jest ok. Czujesz sie pewnie sfrustrowana taka sytuacja i wcale sie nie dziwię, albo porozmawiaj z nim na spokojnie.

Kurcze tak piszecie o tym bzykanku że sama dziś chyba zbałamucę męża :)

Kruszka hop hop .... pisz co u Ciebie ?

Locja hop hop.... odezwij się proszę ....

Ja czekam na jutro, mam wizytę, stresują mnie... ;-(

reklama
Do góry