Mmm kfc kocham..... Młody się urodzi z logo kfc na czole chyba, takie mam parcie na ich jedzenie :/Naszło mnie na sałatkę cezar z KFC.Mój mąż wracając z budowlanego podjechał i kupił to na co miałam ochotę..pyszna ta sałatka
Dziś mnie trochę brzuszek boli i nigdzie nie wychodzimy a mamy 9 rocznicę ślubu a razem jestesmy 11 lat...cóż można i tak świętować w domku przy pysznościach z KFC
ale za rok odbijemy to sobie
reklama
PatkaPatka
Fanka BB :)
Hej kochane, dwa dni mnie nie było i przyznam że nie mam mocy czytać tych kilkunastu stron ale mam nadzieję że u wszystkich wszystko super
Apropo mocy od kilku dni mam takie niekontrolowane napady senności, czuje że ze zmęczenia mogę zemdleć, to jest tragedia :/
Aplikacje mam 3: Prestige, moja ciąża i Himommy, polecam wszystkie, nie mogę się zdecydować na jedną z nich
Apropo mocy od kilku dni mam takie niekontrolowane napady senności, czuje że ze zmęczenia mogę zemdleć, to jest tragedia :/
Aplikacje mam 3: Prestige, moja ciąża i Himommy, polecam wszystkie, nie mogę się zdecydować na jedną z nich
Kacprysiowo
Moderatorka
Matka Polka my w tym roku 10 rocznica ślubu mieliśmy jechac sami na weekend poszaleć, ewentualnie wrócić w trójkę ale już jednak pojedziemy ale w piątkę ) i tez będzie cudownie!
Mój mąż dziś jest prze szczęśliwy,zamontowali mu wymarzoną pompę ciepła i mam wrażenie że cieszy się jak dziecko bo z tel steruje jaką mamy mieć ciepłą wodę,zawsze myślałam że takie zabawki go nie pociągają, a jednak
Mój mąż dziś jest prze szczęśliwy,zamontowali mu wymarzoną pompę ciepła i mam wrażenie że cieszy się jak dziecko bo z tel steruje jaką mamy mieć ciepłą wodę,zawsze myślałam że takie zabawki go nie pociągają, a jednak
Też miałam taki okres, okazało się że coś nie tak z żelazem. Dostałam tabletki I po tygodniu za zelam czuć się z powrotem jak człowiek o cenie wręcz mam problem ze spaniem, zasypiam w okolicach 24 I wstaje przed 6.00 :/ w dzień lekko mnie muli tak do 17 a później znowu oczy jak 5 zł do północy. Efekt taki ze juz ciasto piekłam, bułki też, obiady wieczorem narobiłam, chatę szoruje, dywany piore.... Jeszcze trochę i zacznę się zastanawiać nad przemalowaniem sypialni młodego - _- chociaż za takie próby to by mnie mój mąż pewnie oskalpowal....Hej kochane, dwa dni mnie nie było i przyznam że nie mam mocy czytać tych kilkunastu stron ale mam nadzieję że u wszystkich wszystko super
Kacprysiowo
Moderatorka
Julianna smrodku farb w ciąży unikamy, źle działa na serduszka dzieci.
A ty ty i tu Cie mamJulianna smrodku farb w ciąży unikamy, źle działa na serduszka dzieci.
Załączniki
Kacprysiowo
Moderatorka
O kurcze, a no masz
Ale.... kiedy moje młodsze dziecko trafiło z dodatkowymi skurczami serduszka do kardiologa to pierwsze pytanie które mi zadał " czy miała Pani kontakt z zapachem farb" a no nie miałam bo o tym wiedziałam więc teraz albo pani dr jest nie doinformowana, albo ten artykuł kłamie
Ale.... kiedy moje młodsze dziecko trafiło z dodatkowymi skurczami serduszka do kardiologa to pierwsze pytanie które mi zadał " czy miała Pani kontakt z zapachem farb" a no nie miałam bo o tym wiedziałam więc teraz albo pani dr jest nie doinformowana, albo ten artykuł kłamie
Większość osób używa tańszych farb, rozcienczanych z rozpuszczalnikami. Farby lateksowe są całkowicie bezpieczne ale drogie i bardzo nie wydajne, 6l puszka rozcienczona z wodą starczy na łazienkę wielkości 3mx3m a koszty są wysokie.O kurcze, a no masz
Co prawda dzięki temu mały może i kreda po ścianie malować a ja sin tylko mokra ściera przejdę i ściana czysta jak nowa także coś kosztem czegos
reklama