reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Naszło mnie na sałatkę cezar z KFC.Mój mąż wracając z budowlanego podjechał i kupił to na co miałam ochotę..pyszna ta sałatka;)
Dziś mnie trochę brzuszek boli i nigdzie nie wychodzimy a mamy 9 rocznicę ślubu a razem jestesmy 11 lat...cóż można i tak świętować w domku przy pysznościach z KFC:D;):p
ale za rok odbijemy to sobie;)
Mmm kfc kocham..... Młody się urodzi z logo kfc na czole chyba, takie mam parcie na ich jedzenie :/

reklama
Hej kochane, dwa dni mnie nie było i przyznam że nie mam mocy czytać tych kilkunastu stron ale mam nadzieję że u wszystkich wszystko super :)
Apropo mocy od kilku dni mam takie niekontrolowane napady senności, czuje że ze zmęczenia mogę zemdleć, to jest tragedia :/

Aplikacje mam 3: Prestige, moja ciąża i Himommy, polecam wszystkie, nie mogę się zdecydować na jedną z nich :D

Matka Polka my w tym roku 10 rocznica ślubu :) mieliśmy jechac sami na weekend poszaleć, ewentualnie wrócić w trójkę ale już jednak pojedziemy ale w piątkę ;)) i tez będzie cudownie!

Mój mąż dziś jest prze szczęśliwy,zamontowali mu wymarzoną pompę ciepła i mam wrażenie że cieszy się jak dziecko bo z tel steruje jaką mamy mieć ciepłą wodę,zawsze myślałam że takie zabawki go nie pociągają, a jednak ;)

Hej kochane, dwa dni mnie nie było i przyznam że nie mam mocy czytać tych kilkunastu stron ale mam nadzieję że u wszystkich wszystko super :)
Apropo mocy od kilku dni mam takie niekontrolowane napady senności, czuje że ze zmęczenia mogę zemdleć, to jest tragedia :/

Aplikacje mam 3: Prestige, moja ciąża i Himommy, polecam wszystkie, nie mogę się zdecydować na jedną z nich :D
Też miałam taki okres, okazało się że coś nie tak z żelazem. Dostałam tabletki I po tygodniu za zelam czuć się z powrotem jak człowiek :D o cenie wręcz mam problem ze spaniem, zasypiam w okolicach 24 I wstaje przed 6.00 :/ w dzień lekko mnie muli tak do 17 a później znowu oczy jak 5 zł do północy. Efekt taki ze juz ciasto piekłam, bułki też, obiady wieczorem narobiłam, chatę szoruje, dywany piore.... Jeszcze trochę i zacznę się zastanawiać nad przemalowaniem sypialni młodego - _- chociaż za takie próby to by mnie mój mąż pewnie oskalpowal....

Julianna smrodku farb w ciąży unikamy, źle działa na serduszka dzieci.
A ty ty i tu Cie mam :) :)
Screenshot_20180627-191735.jpg
Screenshot_20180627-191830.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180627-191735.jpg
    Screenshot_20180627-191735.jpg
    60,8 KB · Wyświetleń: 219
  • Screenshot_20180627-191830.jpg
    Screenshot_20180627-191830.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 212
O kurcze, a no masz :)
Ale.... kiedy moje młodsze dziecko trafiło z dodatkowymi skurczami serduszka do kardiologa to pierwsze pytanie które mi zadał " czy miała Pani kontakt z zapachem farb" a no nie miałam bo o tym wiedziałam ;) więc teraz albo pani dr jest nie doinformowana, albo ten artykuł kłamie ;)

O kurcze, a no masz :)
Ale.... kiedy moje młodsze dziecko trafiło z dodatkowymi skurczami serduszka do kardiologa to pierwsze pytanie które mi zadał " czy miała Pani kontakt z zapachem farb" a no nie miałam bo o tym wiedziałam ;) więc teraz albo pani dr jest nie doinformowana, albo ten artykuł kłamie ;)
Większość osób używa tańszych farb, rozcienczanych z rozpuszczalnikami. Farby lateksowe są całkowicie bezpieczne ale drogie i bardzo nie wydajne, 6l puszka rozcienczona z wodą starczy na łazienkę wielkości 3mx3m a koszty są wysokie.

Co prawda dzięki temu mały może i kreda po ścianie malować a ja sin tylko mokra ściera przejdę i ściana czysta jak nowa :) także coś kosztem czegos :)

reklama
Teraz dużo jest rzeczy które szkoda w ciąży a wręcz są zabronione , wcześniej takich cudów nie było , ale organizmy są coraz słabsze [emoji19]

Do góry