Jasne przedstaw sie prosze, napisz ktory tc i czy wiesz kogo nosisz pod sercem [emoji6]Witam się nieśmiało, czy mogłabym do Was dołączyć?
reklama
MatkaPolka85
Fanka BB :)
Dziewczyny jak fajnie że jest nas coraz więcej Ciekawa jestem jak to będzie koło tego grudnia.która szybciej się rozpakuje,które będą "zamykać" wątek(pewnie ja)
nicola27
Nazywam się Sylwia to moja druga ciąża po długich i trudnych staraniach. Mam już synka, a z poniedziałkowej wizyty lekarza również prognozuje chłopca. Termin mam na 11 grudnia. obecnie jestem w 16 t i 2dni. a z rozmiarów synka który ma juz 206 g wychodzi 7t 5 d. strasznie mnie zastanawia skąd ta różnica i czy ma jakieś znaczenie. wyczytałam na badaniu usg ze z tych wyliczeń termin porodu znacznie sie zmienia, ale ma to znaczenie?
Milkchocolate
To różnie ale w opisie zawsze jest podany skład z czego jest i mam wieleee rzeczy które są super! Azl za groszeA te z ali to wszytskie rzeczy są takie ok jakościowo ? bo na wish to nie specjalnie :/
Dagaa11
Temat porodow.przewinie sie tu jeszcze.miliard razy, tak samo jak karmienia, wyprawki itd. po to tu jesteśmyDobrze nie widzę problemu przecież nie bronię ... napisałam tylko ze to temat bez zakończenia i tyle .
Nie trzeba być od razu uszczypliwym
Wydaje mi sie,ze zalezy jak trafisz. Ja ubran nie zamawiałam, ale przyjaciolkadla corkk ck chwile i roznie trafiala- raz ok,a raz takie szmatki, ze do niczego nie nie nadawaly :OA te z ali to wszytskie rzeczy są takie ok jakościowo ? bo na wish to nie specjalnie :/
Co ty? Gdzie jest jakas informacja?Teraz w rossmannie od 30.06 beda ciuszki uniwersalne
MatkaPolka85
a możesz wstawić zdjęcie z usg?Nazywam się Sylwia to moja druga ciąża po długich i trudnych staraniach. Mam już synka, a z poniedziałkowej wizyty lekarza również prognozuje chłopca. Termin mam na 11 grudnia. obecnie jestem w 16 t i 2dni. a z rozmiarów synka który ma juz 206 g wychodzi 7t 5 d. strasznie mnie zastanawia skąd ta różnica i czy ma jakieś znaczenie. wyczytałam na badaniu usg ze z tych wyliczeń termin porodu znacznie sie zmienia, ale ma to znaczenie?
kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
może jest jakiś błąd i nie ma być 7t5 dni tylko 17t5dni
aga6
Masz info z pierwszej reki xP ja tam pracuje. W moim sklepie juz wywiesilam wszystko. Najpozniej do 4.07 powinno byc to na sklepachTemat porodow.przewinie sie tu jeszcze.miliard razy, tak samo jak karmienia, wyprawki itd. po to tu jesteśmy Wydaje mi sie,ze zalezy jak trafisz. Ja ubran nie zamawiałam, ale przyjaciolkadla corkk ck chwile i roznie trafiala- raz ok,a raz takie szmatki, ze do niczego nie nie nadawaly :OCo ty? Gdzie jest jakas informacja?
aga6
Link do ciuszkow
Link do: Rossmann > wyszukaj
Link do: Rossmann > wyszukaj
reklama