reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny jak fajnie że jest nas coraz więcej:) Ciekawa jestem jak to będzie koło tego grudnia.która szybciej się rozpakuje,które będą "zamykać" wątek(pewnie ja):)

Nazywam się Sylwia to moja druga ciąża po długich i trudnych staraniach. Mam już synka, a z poniedziałkowej wizyty lekarza również prognozuje chłopca. Termin mam na 11 grudnia. obecnie jestem w 16 t i 2dni. a z rozmiarów synka który ma juz 206 g wychodzi 7t 5 d. strasznie mnie zastanawia skąd ta różnica i czy ma jakieś znaczenie. wyczytałam na badaniu usg ze z tych wyliczeń termin porodu znacznie sie zmienia, ale ma to znaczenie?

Dobrze nie widzę problemu przecież nie bronię ... napisałam tylko ze to temat bez zakończenia i tyle .
Nie trzeba być od razu uszczypliwym
Temat porodow.przewinie sie tu jeszcze.miliard razy, tak samo jak karmienia, wyprawki itd. po to tu jesteśmy :)
A te z ali to wszytskie rzeczy są takie ok jakościowo ? bo na wish to nie specjalnie :/
Wydaje mi sie,ze zalezy jak trafisz. Ja ubran nie zamawiałam, ale przyjaciolkadla corkk ck chwile i roznie trafiala- raz ok,a raz takie szmatki, ze do niczego nie nie nadawaly :O
Teraz w rossmannie od 30.06 beda ciuszki uniwersalne ;)
Co ty? Gdzie jest jakas informacja? :)

Nazywam się Sylwia to moja druga ciąża po długich i trudnych staraniach. Mam już synka, a z poniedziałkowej wizyty lekarza również prognozuje chłopca. Termin mam na 11 grudnia. obecnie jestem w 16 t i 2dni. a z rozmiarów synka który ma juz 206 g wychodzi 7t 5 d. strasznie mnie zastanawia skąd ta różnica i czy ma jakieś znaczenie. wyczytałam na badaniu usg ze z tych wyliczeń termin porodu znacznie sie zmienia, ale ma to znaczenie?
a możesz wstawić zdjęcie z usg?
kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
może jest jakiś błąd i nie ma być 7t5 dni tylko 17t5dni:confused:

Temat porodow.przewinie sie tu jeszcze.miliard razy, tak samo jak karmienia, wyprawki itd. po to tu jesteśmy :)Wydaje mi sie,ze zalezy jak trafisz. Ja ubran nie zamawiałam, ale przyjaciolkadla corkk ck chwile i roznie trafiala- raz ok,a raz takie szmatki, ze do niczego nie nie nadawaly :OCo ty? Gdzie jest jakas informacja? :)
Masz info z pierwszej reki xP ja tam pracuje. W moim sklepie juz wywiesilam wszystko. Najpozniej do 4.07 powinno byc to na sklepach

reklama
a to zdjęcie z 13tc

Załączniki

• 20180604_174548_HDR.jpg
    20180604_174548_HDR.jpg
    1 001,5 KB · Wyświetleń: 74
Do góry