Co za facet, aż rzadko spotykany. Powiedz, ze Ty bedziesz czuwać i jak go poniesie to przez łeb [emoji3] albo oba łby [emoji23]Ja dałam dzemiorki I bylo pycha nic nie suche, co prawda lekko się spiekly ale to kwestia piekarnika, wciąż się go uczę xD
Zazdroszczę przytulanek, ja od prawie 3 tyg chodzę sfrustrowana a mąż co chwilę ma jakąś wymowke, a to zaziebiony, a to zmiana pracy na nocki to siły nie ma, a to za gorąco i mu się nie chce...
Az powiedziałam mu ostatnio ze juz dawno mi tak samoocena na łeb na szyję w dół nie poleciła. Niby mówi że super wyglądam I mega go pociągam, a z drugiej strony, że oboje wiemy jakiego rodzaju przytulanki lubimy a tak intensywne w ciazy odpadają więc on się trochę stresuje że straci opanowanie i krzywdę nam zrobi... :/ no rąk, to lepiej żebym chodzila wściekła jak osa....
reklama
Tak, tak pamietam. Dluga rozłąka, ale jak chce jechac z tatą to mamusia musi przepękać. Juz widze jak we wrzesniu bedzie wycałowany!Oj co sie nadzwonilam, tydzien szedl z Warszawy...teraz maly jest z tata u rodziny w Poznaniu, stamtąd leca, takze ja juz go nie zobacze wracają we wrzesniu...
No tak innej opcji nie ma jak Maja heh choc M dalej na tego Karolka liczy
Kacprysiowo
Moderatorka
To do mnie pytanie? Wolę się upewnić, zanim się rozpiszę
Tak tak do Ciebie ;-)
Sabi32
Fanka BB :)
On bardzo za tatusiem, caly rok mielismy go na zmianę, dwa mies u mnie, dwa u niego jako, ze przedszkole jeszcze kończył.Tak, tak pamietam. Dluga rozłąka, ale jak chce jechac z tatą to mamusia musi przepękać. Juz widze jak we wrzesniu bedzie wycałowany!
Szybko zleci ja odpoczne, bo starsi juz samoobslugowi, to poswiece te dwa miesiace na siebie i szycie
lucalew
Ja parę rzeczy kupiłam na allegro a tak to bardzo lubię z Lidla ciuszki dla dzieci według mnie są rewelacyjne i jakościowo takie jak drogie z h&m czy smyka.Kurcze ja znam tylko ali i w sumie wish..tez chętnie sie dowiem, choc na ali tyle tego, ze nie wiem czy jest sens szukac dalej
Anet29
Jestem wkurzona na maxa...wiadomo że mam się oszczędzać bo ciąża zagrożona więc przy tej przeprowadzce wszystko robie dużo wolniej i nie wszystko sama ogarniam bo mąż po pracy zajmuje się tymi rzeczami którymi ja nie mogę się zająć..w każdy weekend wyjezdzamy do naszego nowego domku bo tylko wtedy mąż ma wolne w pracy.Tutaj mamy umowę podpisaną do końca lipca,czyli w sumie mamy jeszcze raptem 4-5 weekendów i już na swoim będziemy. Właściciel tego domu który teraz wynajmujemy wymyślił wspaniałą rzecz...dzwoni do nas i informuje,że on wystawił już ogłoszenie że chce go wynająć od sierpnia i ok rozumiem jak najbardziej ale nagile mówi że już 2 osoby się z nim umówiły na TĄ sobotę i na TĄ niedzielę i że mamy być żeby pokazać dom w środku..No jasna cholera! my na walizkach praktycznie,większość mebli już nie ma,część rzeczy w worach przygotowane do wywiezienia,część wala się po kątach...co on sobie myśli???mamy umowę do końca lipca i nie muszę nikogo wpuszczać i pokazywać mój teraźniejszy sajgon! Mąż powiedział jak jest i że ewentualnie może z kimś się umówić ale od przyszlego tygonia żebyśmy jako tako tu ogarneli,że w tyg od pon do czwartki popołudniami jesteśmy ale że od piatku do niedzieli niestety odpada...Góściu przeszedł samego siebie jak walnął tekstem,że przecież on ma klucze to jak nas nie będzie to sobie wejdzie i bedzie pokazywał ten dom!!!! rozumiecie? podczas naszej nieobecności kiedy to jeszcze mamy tu swoje prywatne rzeczy,dokumenty,sprzety dość drogie..Mąż powiedział że ja sie nie zgadzam bo to naruszenie naszej prywatności.Nigdy nie mieliśmy z nim żadnych kłopotów,zawsze był miły,nie raz razem grilowaliśmy a tu taki szok przeżyłam.Coś czuję że on i tak sobie wejdzie do tego domu jak nas nie będzie..Wściekła jestem.Musiałam się wygadać bo mnie roznosi
Dlatego pierwsze co jak sie przeprowadzilisny to byla wymiana zamka w drzwiach i klucze mamy tylko my, bezczelne z jego strony jak wejdzie sam bo to jest wasza prywatnosc.
natka100
Przed ciaza s ale teraz utylam 5 kg i m . ale tam sa bardzo duze rozmiary zobacz komentarzeNatka a jaki rozmiar nosisz? Ja od 48 wzwyż plus mam 178 cm wzrostu więc nie chciałabym żeby sięgała mi do poł uda :-) .
reklama
karOls9
To znakomicie , też teraz będziesz spokojna [emoji846]rosnijcie zdrowo [emoji9]Kochane jestem po badaniu prenatalnym(miałam powtórkę przez wcześniejszy brak kości nosowej). Lili ma ładnie widoczną kość nosową, serduszko i wszystkie inne organy prawidłowo się rozwijają. Przezierność karkowa wynosi 1,6mm. Płyn owodniowy w normie. Mała ma 75,0mm.