reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja już po USG z jednym dzidziusiem wszystko jest w porządku jest chłopcem, w drugi ma za duża przezierność karkowa i jestem załamana , lekarz powiedział że nie jest źle ale dobrze też nie [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]nie wiem co mam czynić ze sobą [emoji30]
Spokojnie. Masz jeszcze jakieś badania? To że przezierność jest wysoka nie znaczy że musi coś być.

@karOls9 dokladnie karola, moze sprobuj u innego lekarza, no i ktory to tc? Moze jeszcze nie za wiele mozna zobaczyc, moze sprzet inny i lekarz, ja bym na pewno sprobowala u innego lekarza:* staraj sie byc spokojna:*

Dziewczynka na 90proc :) taka juz wymarzona, bo mam juz dwoch synow i core, plus jeszcze syn od M wiec sami faceci praktycznie :)
Wlasnie aliexpres ogladam znowu i takie cuda tam są, ze juz sie kupowania doczekac nie moge, a ceny smieszne :)
Tu zestaw za cale 20 pare zl :)
Link do: Online Shop 4 things. Clothing for newborn girls toddlers short sleeve body Tops + Zebra pants + headband + cap dress for babies Set Xy-276 | Aliexpress Mobile
Piękne, jeszcze trochę i będe zamawiać takie, ale dla chłopca [emoji5]
PS konto juz założyłam.

reklama
Hej hej, widzę że dzisiaj u Was dużo się dzieje, współczuję Wam tych wszystkich nerwów i kłótni, mam nadzieję że ta zła aura pójdzie sobie i zaraz do Waszych związków zawita słoneczko :) Ja mam ogromne szczęście, mój Mąż to siła spokoju, mogę powiedzieć że praktycznie nosi mnie na rękach, bo ja ostatnio nie mogę robić całkowicie NIC :( robi sam zakupy, kupuje owoce i warzywa, robi mi śniadania, ostatnio nawet makaron z owocami na obiad, przynosi picie, wozi do lekarzy, jeździ po recepty, biega do apteki, wyprowadza psa 3 razy dziennie (dla mnie jest już zdecydowanie za silny od dawna) i jeszcze ma do mnie tyle cierpliwości że aż mi głupio i wstyd że tak biega biedny dookoła mnie ;( tuli, całuje, wyciera łzy i zawsze przeprasza, ja zreszta tez zawsze przepraszam i każde z nas bierze winę tylko na siebie i potem się śmiejemy że dwa głupolki z nas :) Teraz jeszcze bardziej widzę jakie mam ogromne szczęście [emoji173]️ U mnie dzisiaj fatalnie ze zdrowiem ;( jestem na drugiej serii antybiotyku i nie ma poprawy, rano myślałam że już jest może lepiej i odważyłam się wyjść z domu, dodreptalam do samochodu, 5 minut jazdy do Klifa, zdołałam pójść tylko do apteki i wrócić, ból jest nie do wytrzymania jak stoję nijak chodzę ;( we wtorek idę na usg brzucha, ale mój lekarz utrzymuje, że to na pewno dalej jest to zakażenie pęcherza i że musi w końcu przejść po antybiotyku, ale ja tracę nadzieje ze to to ;( potem rodzice zaprosili nas do pizzerii, siedziałam jak na szpilkach z bólu ;( dojechałam do domu i wpakowalam w siebie lekarstwa, poprawy na razie brak ;( wiecie co, tak z innej beczki, to w superpharmie jest fajna promocja na kosmetyki Biodermy, jak się kupi 2 to 2 kolejne jakiekolwiek dostaje się za 1 grosz, udało mi się kupić 3 wielkie emulsje do kąpieli i balsam, wyszło taniej w niż internecie w sumie :) Trzymam kciuki za Was, żeby Wam minęły kłótnie :) Witam nowe forumowiczki :) Pozdrawiam Was serdecznie!
Super mąż, ja na mojego tez nie mogę narzekać.
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i aby to diabelstwo juz nie wracało!
Bioderma to moje ukochane kosmetyki, niestety superp. Nie mam obok, ale jest internet [emoji5]

Do góry