reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja mam parę plomb, które chciałabym wymienić, ale to stare amalgamaty. Dentystka powiedziała, że w ciąży lepiej tego nie tykać, bo amalgamaty najbardziej szkodliwe są przy zakładaniu i zdejmowaniu. Więc poczekam jeszcze. Sporo w ostatnich latach robiłam z zębami, a to aparat przez cztery lata, a to koronki. I wciąż jest co robić, ale od 2016 ciągle albo ciąża, albo KP, więc nie szaleję...

reklama
Ja dentyste takze musze odwiedzić o zgrozo...mnie dzis dzidzia tak fikala, ze w szoku bylam :) i teraz bardziej z prawej strony i juz ciut blizej pępka :) no i dzis wstalam z brzuchem jak pileczka, juz.nie plaskim :)
Umylam juz okno w kuchni, zaraz pranie rozwiesze i gotuje łazanki. Kupilam w lidlu czereśnie, sa po 6,90zl i tak zajadam gotujac :D

Ja mam nadzieje dowiedziec sie w czwartek kto mieszka u mnie w brzuszku :-) sam lekarz zdecydowac sie nie potrafil ;-)

Wzpolczuje bolu zeba.

Karola czy Ty juz wiesz kogo nosisz pod sercem, ciekawa jestem czy moze parka :-)?

Locja pisz co u Ciebie?!
Kochana jeszcze nie wiem kto tam mieszka. Czekam cierpliwie na połówkowe - mam 2go sierpnia. Później pójdziemy sobie z mężem na 3D/4D :) Wiem napewno że jedno :)

Ja już po dentyście, suuuper babeczka, widać, że z powołaniem :) powiedziała, że mam kilka zębów do robienia i najleoiej, jeśli zrobie przed rozwiązaniem. Opowiedziała o wpływie zepsutych zębów na dziecko itd. no to czeka mnie troche wydatków,ale bede miec z głowy :)
Bardzo się cieszę ;) że fajna kobitka

No to nie jesteś sama ;) mnie już na pierwszej wizycie moja ginekolog pogoniła do dentysty, a nie byłabym sobą gdyby nie było kilku do leczenia (niekończąca się historia). Ostatnio zostawiłam u dentysty 240 zł za dwa tygodnie powtórka i to nie koniec :( ale jak trzeba to trzeba..
Ja niestety.od zawsze mam problemy z zebami, pomimo nie wiadomo jak dobrej higieny i dbania o nie, co chwile cos wyskoczy...
Ja mam parę plomb, które chciałabym wymienić, ale to stare amalgamaty. Dentystka powiedziała, że w ciąży lepiej tego nie tykać, bo amalgamaty najbardziej szkodliwe są przy zakładaniu i zdejmowaniu. Więc poczekam jeszcze. Sporo w ostatnich latach robiłam z zębami, a to aparat przez cztery lata, a to koronki. I wciąż jest co robić, ale od 2016 ciągle albo ciąża, albo KP, więc nie szaleję...
Ja tez jestem po aparacie-3 lata. Po zdjeciu moje zeby błagały po pomoc, troche je ogarnelam, ale nie do konca...
Ja dentyste takze musze odwiedzić o zgrozo...mnie dzis dzidzia tak fikala, ze w szoku bylam :) i teraz bardziej z prawej strony i juz ciut blizej pępka :) no i dzis wstalam z brzuchem jak pileczka, juz.nie plaskim :)
Umylam juz okno w kuchni, zaraz pranie rozwiesze i gotuje łazanki. Kupilam w lidlu czereśnie, sa po 6,90zl i tak zajadam gotujac :D
Oo ciekawe czy u mnie w Lidlu tez beda :)

Dziewczyny tak w ogole- od wczoraj czuje dzidziola :) bardzo delikatnie jak narazie, M nie jest w stanie wyczuc reka,ale wiem, ze to to! :)

Daga dużo zdrówka[emoji8] taka pogoda chyba. U nas dwa dni temu 38 stopni w słońcu a nagle 16[emoji53]

Ja dzisiaj jakas rozdrażniona jestem strasznie. Mezowi sie oberwalo. Bo jak widze ze ledwo co wstanie to siedzi z telefonem to mi sie krew gotuje. Caly dzien gap sie w telefon a ja przez to czuje sie czasem jak piąte koło u wozu. A tak mnie to wkurza jak nic innego. Potem przylazi i sie przymila ze seksu chce. A w nos niech mnie pocaluje. Teraz będzie kara. Wie ze mnie wkurza jego ciagle siedzenie z telefonem to robi to caly czas. To ja mu pokaże teraz.

Musze jakas ksiazke nowa kupic bo czytac nie mam co . Macie cos co polecacie fajnego? Lubię takie rodzinne o miłości (ale bez przesady jak Harlequiny) teraz skończyłam "Sekretne życie mamuśki" śmiechowe [emoji23]

Mezu poszedł na siłownię bo mu powiedziałam co o nim myślę a ja chyba dzis z łóżka nie wyjdę. Niech sobie sam tylek obsluguje[emoji23]
Twarda, konketna babka [emoji5] a co! Ja wolę kryminały, zagadkowe, więc nie pomogę. Taka życiowa bardzo fajna to "To, co zostało", a zagadkowa "samolot bez niej" [emoji6]

Ja w ciąży czytam wiedźmina i kroniki amberu plus spotykamy się na sesjach Warhammera także będzie mały nerd xD
5 lipca wizyta, moze dowiem się kogo mam pod sercem :)

reklama
Do góry