reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Cześć dziewczyny, zbieram się do pracy :( Jeszcze 7 tygodni i dwa dni i będę na zwolnieniu ;) Już powiem szczerze że mam dosyć. Nie mogę się doczekać aż wreszcie dadzą mi spokój. Mam duży luz w pracy odkąd jestem w ciąży, ale denerwują mnie telefony. Mam ochotę im wszystkim powiedzieć że mam ich gdzieś :( Ludzie mają takie głupie problemy i tak nie myślą... Wcześniej mnie to nie drażniło, a teraz im dalej tym nam większą niechęć do tej pracy... Byle przetrwać :) Już bym dawno poszła na zwolnienie, ale po dżentelmeńsku ustaliłam z lekarzem i z szefową dzień na 16 sierpnia. Dam radę :)
Powodzenia wizytującym! I udanego poniedziałku!

reklama
Hej, ja o 4 rano obudziłam.sie z pptworym.bolem zeba (tym, ktory juz mi wczesniej dokuczal). Moj dentysta na urlopie...jedna babeczka mnie przyjmie miedzy 11 a 12. Bol zeba to jede z najwiekszych koszmarow :(

Msm dziure między 5 a 6, wiec mysle, ze problemu z leczeniem nie bedzie. Troche mam stresa,bo od dziecka wzasadzie chodzie do jednego stomatologa, u tej pani bede pierwszy raz,ale opinie ma idealne, wiec jest nadzieja ;)
Ja raz miałam małą dziurkę, to w trakcie oczyszczania uciekałam Pani w górę na fotelu xD Nie znoszę chodzić do dentysty.
Jak Pani ma dobre opinie to napewno będzie dobrze :)

Kobietki czy możecie pokecić jakiś dobry suplement dla kobiet w ciąży który jest łatwy do połknięcia?? Tzn nie ma kapsułek wielkości Mama DHA, te mi w gardle stają... biorę od kilku dni Pregna plus bo kapsułki malutkie tylko kwasów DHA praktycznie nie ma, a przez żelazo jest mi po prostu niedobrze po nich...
Mi kwasy dha tez w gardle staja .nie mogę połknąć mam odruch wymiotny.

reklama
Witajcie kobietki w ten jakże piękny deszczowy poranek :D Popieram, taka pogoda mogłaby zagościć u nas na dłużej, wreszcie jest czym oddychać i można milutko zaszyć się pod kocykiem :) Ja uwielbiam burze, takie porządne, lubię jak grzmi :) Powodzenia na dzisiejszych wizytach, mam nadzieję że czujecie się dzisiaj świetnie :) U mnie dzisiaj jakby lekka poprawa, może wreszcie ten antybiotyk zadziała bo trzeciego już bym nie chciała musieć brać.

Do góry