reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Witam się i ja poniedzialkowo :)
U Nas raz swieci slonko, raz pochmurno, ale ja jestem zmarzluch..upalow masakrycznych nie lubię, jednak te 24-25st to dla mnie tak optymlnie :)
Co dzis w planach? U mnie M pojechal do pracy wlasnie, a ja z dziecmi w domku. Mam ambitny plan umyc okna, ale cos czuję, ze dzis nie mam za duzo energii wiec zobaczymy co z tego wyjdzie.
Na 19 mam zebranie u syna z piłki, tez sobie godzinę wybrali..

reklama
Witajcie kobietki w ten jakże piękny deszczowy poranek :D Popieram, taka pogoda mogłaby zagościć u nas na dłużej, wreszcie jest czym oddychać i można milutko zaszyć się pod kocykiem :) Ja uwielbiam burze, takie porządne, lubię jak grzmi :) Powodzenia na dzisiejszych wizytach, mam nadzieję że czujecie się dzisiaj świetnie :) U mnie dzisiaj jakby lekka poprawa, może wreszcie ten antybiotyk zadziała bo trzeciego już bym nie chciała musieć brać.
Wracaj do zdrowia!

Upały poszły z Polski do UK :p U nas ma dziś sięgać 28’ i tak do końca tygodnia. Nie jestem zachwycona, kiepsko się czuję w upale spacerując z synem. Dla niego też gorzej, bo w taką pogodę nie może nosić długich spodni, a dopiero nauczył się chodzić i wciąż się jeszcze przewraca ;)
Prawdę mówiąc bardzo lubię deszczową pogodę, jest orzeźwiająco... Ale odkąd mam dziecko, deszcz kojarzy mi się tylko z uziemieniem w domu, więc niech lepiej nie pada :D

Dziewczyny ja już po wizycie. Wszystko jest Ok :) ale małe zaskoczenie było, byłam pewna ze będę miała syna, sama nie wiem dlaczego a tu psikus i narazie na 80% tylko ale jednak dziewczynka. Na połówkowych mi potwierdzi bo dzidzia sobie pępowinę między nogi włożyła :)

Hehe to bedzesz teraz czekac jak ja ostatnio :) U nas juz ten wyrostek płciowy był i zanikną więc raczej juz się nie pozmienia :) tak mysle bo jak znowu sie zmieni to padne hehe juz przyjęłam do świdomosci ze córcia :D

Moja mała dzisiaj szaleje hehe cp jakiś czas puknie chyba lubi żelki :D moze teraz juz coraz częściej ją będę czuć

Ja mam nadzieje dowiedziec sie w czwartek kto mieszka u mnie w brzuszku :-) sam lekarz zdecydowac sie nie potrafil ;-)

Wzpolczuje bolu zeba.

Karola czy Ty juz wiesz kogo nosisz pod sercem, ciekawa jestem czy moze parka :-)?

Locja pisz co u Ciebie?!

reklama
Ja już po dentyście, suuuper babeczka, widać, że z powołaniem :) powiedziała, że mam kilka zębów do robienia i najleoiej, jeśli zrobie przed rozwiązaniem. Opowiedziała o wpływie zepsutych zębów na dziecko itd. no to czeka mnie troche wydatków,ale bede miec z głowy :)

No to nie jesteś sama ;) mnie już na pierwszej wizycie moja ginekolog pogoniła do dentysty, a nie byłabym sobą gdyby nie było kilku do leczenia (niekończąca się historia). Ostatnio zostawiłam u dentysty 240 zł za dwa tygodnie powtórka i to nie koniec :( ale jak trzeba to trzeba..

Do góry