Meczu nie oglądałam, miałam inne rzeczy na głowie i wychodzi na to, że dobrze, bo bym się tylko wkurzala dzisiaj planuje załatwić sprawę zęba, zrobić coś na obiad, może nawet młodego że szkoły odebrać.Mi wyszla na 90 proc córeczka, a mialam dziennie sny erotyczne i budziłam sie mokra
@Julianna_Szcz kochana piekny chlopczyk dziewczynke bedziesz miala za 2-3 lata [emoji14]
Co tam dzis robicie? Ja muszę urzedy odwiedzic, potem na 15 zakonczenie w przedszkolu i na 17:30 starszy syn ma zakonczenie na treningach piłkarskich, wiec kedziemy z M, bo chlopaki trenuja w jednym klubie.
Odwiedzę tez pepco, bo potrzebuje pare pierdolek, tylko licze na to, ze moje lekkie mdlosci sobie odejdą
Co do meczu, zirytowalam się, ale bardziej denerwuja mnie od rana wszelkie hejty internetowe, to tylko ludzie, jak widac po tym mundialu, pilka to sport nieprzewidywalny...jestem jeszcze dobrej mysli
Mój mąż wczoraj zaczął nowa prace, niestety na nocki, chociaż 30% lepsze zarobki niż w poprzedniej, dzięki czemu będę mogła posiedzieć dłużej na macierzyńskim....
Także teraz śpi wykończony I nie wiem czy będę miała serve bo wyganiac z wyrka żeby szedł po małego, spróbuję sama....