reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Się okaże w sobotę czy chlopiwc czy dziewczynka [emoji4]mi się zdarzyło w tej ciąży 2 raz tak ze bym się obudziła . Na szczęście nic nie kuje nie doskwiera dzidzia sobie lobuzuje bo rano słucham sobie [emoji4] więc uf
Oglądaliśmy wczoraj film niby taki w napięciu ale coś scen było i pewnie temu xD

reklama
Się okaże w sobotę czy chlopiwc czy dziewczynka [emoji4]mi się zdarzyło w tej ciąży 2 raz tak ze bym się obudziła . Na szczęście nic nie kuje nie doskwiera dzidzia sobie lobuzuje bo rano słucham sobie [emoji4] więc uf
Oglądaliśmy wczoraj film niby taki w napięciu ale coś scen było i pewnie temu xD
A Ty nie miałaś mieć chłopca? Coś mi tal gdzieś świta, że z dziewczynki zrobił się chłopczyk? Ale kurcze ja Was myle wszystkie [emoji14]

Cześć, cześć!
Ja tylko chciałam zameldować, że dzisiaj, po 36 dniach od zabiegu łyżeczkowania dostałam okres!!! Cieszę się jak dziecko, bo możemy zacząć wszystko od nowa i te straszne doświadczenie jakim jest poronienie uznać za zamnkięty rozdział.
Jesteśmy pełni entuzjazmu i pozytywnego myślenia :-)
Teraz musi się udać! Trzymajcie kciuki i czekajcie na dobre wieści.

P.S. Nie czytam Was na bieżąco, bo totalnie skupiłam się na codzienności. Przedłużyłam sobie L4 do końca czerwca i całe dnie spędzam w naszym nowym domu. Maluję ściany, trochę majsterkuję, sprzątam... I super spędzam czas :-)
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i pozytywnych emocji!
Kochana czekamy na dobre wieści :)
Mo super! Widać jak byk że chłopczyk! Bardzo się cieszę :) Gratulacje. Film super się ogląda :)

A Ty nie miałaś mieć chłopca? Coś mi tal gdzieś świta, że z dziewczynki zrobił się chłopczyk? Ale kurcze ja Was myle wszystkie [emoji14]
Lekarz powiedział ze będzie widać za 2 tyg
Że jest ten wyrostek płciowy ale to tak 50/50 bo nie wiadomo w którą stronę pójdzie . Tamten lekarz nie pokazywał nam więc ja tego wyrostka wcześniej nie widziałam .
Niby mówił że mu się wydaje ze w stronę chłopca Ale to takie gdybanie ten pierwszy mów i ze dziewczynka [emoji23] więc w zasadzie mam nadzieję ze że w sobotę się wyjaśni [emoji16]

Lekarz powiedział ze będzie widać za 2 tyg
Że jest ten wyrostek płciowy ale to tak 50/50 bo nie wiadomo w którą stronę pójdzie . Tamten lekarz nie pokazywał nam więc ja tego wyrostka wcześniej nie widziałam .
Niby mówił że mu się wydaje ze w stronę chłopca Ale to takie gdybanie ten pierwszy mów i ze dziewczynka [emoji23] więc w zasadzie mam nadzieję ze że w sobotę się wyjaśni [emoji16]
Pewnie że się wyjaśni :) Ja czekam spokojnie na połówkowe 2go sierpnia. Wtedy wszystko będzie jasne ;)

Dzien dobry .....
Dziewczyny alez mi ulzylo po wczorajszej wizycie bylam z moja prawie 12 letnia corka ale byla w szoku jak zobaczyla dzidziusia:pi jak pan doktor jej zapytal co by chciala brata czy siostre to ona oczywiscie ze siostre a pan do niej ze właśnie spelnila sie jej prosba:happy:tak sie cieszyla ze szok:p

reklama
Do góry