reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Się okaże w sobotę czy chlopiwc czy dziewczynka [emoji4]mi się zdarzyło w tej ciąży 2 raz tak ze bym się obudziła . Na szczęście nic nie kuje nie doskwiera dzidzia sobie lobuzuje bo rano słucham sobie [emoji4] więc uf
Oglądaliśmy wczoraj film niby taki w napięciu ale coś scen było i pewnie temu xD

reklama
Się okaże w sobotę czy chlopiwc czy dziewczynka [emoji4]mi się zdarzyło w tej ciąży 2 raz tak ze bym się obudziła . Na szczęście nic nie kuje nie doskwiera dzidzia sobie lobuzuje bo rano słucham sobie [emoji4] więc uf
Oglądaliśmy wczoraj film niby taki w napięciu ale coś scen było i pewnie temu xD
A Ty nie miałaś mieć chłopca? Coś mi tal gdzieś świta, że z dziewczynki zrobił się chłopczyk? Ale kurcze ja Was myle wszystkie [emoji14]

Cześć, cześć!
Ja tylko chciałam zameldować, że dzisiaj, po 36 dniach od zabiegu łyżeczkowania dostałam okres!!! Cieszę się jak dziecko, bo możemy zacząć wszystko od nowa i te straszne doświadczenie jakim jest poronienie uznać za zamnkięty rozdział.
Jesteśmy pełni entuzjazmu i pozytywnego myślenia :-)
Teraz musi się udać! Trzymajcie kciuki i czekajcie na dobre wieści.

P.S. Nie czytam Was na bieżąco, bo totalnie skupiłam się na codzienności. Przedłużyłam sobie L4 do końca czerwca i całe dnie spędzam w naszym nowym domu. Maluję ściany, trochę majsterkuję, sprzątam... I super spędzam czas :-)
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim dużo zdrówka i pozytywnych emocji!
Kochana czekamy na dobre wieści :)
Mo super! Widać jak byk że chłopczyk! Bardzo się cieszę :) Gratulacje. Film super się ogląda :)

A Ty nie miałaś mieć chłopca? Coś mi tal gdzieś świta, że z dziewczynki zrobił się chłopczyk? Ale kurcze ja Was myle wszystkie [emoji14]
Lekarz powiedział ze będzie widać za 2 tyg
Że jest ten wyrostek płciowy ale to tak 50/50 bo nie wiadomo w którą stronę pójdzie . Tamten lekarz nie pokazywał nam więc ja tego wyrostka wcześniej nie widziałam .
Niby mówił że mu się wydaje ze w stronę chłopca Ale to takie gdybanie ten pierwszy mów i ze dziewczynka [emoji23] więc w zasadzie mam nadzieję ze że w sobotę się wyjaśni [emoji16]

Lekarz powiedział ze będzie widać za 2 tyg
Że jest ten wyrostek płciowy ale to tak 50/50 bo nie wiadomo w którą stronę pójdzie . Tamten lekarz nie pokazywał nam więc ja tego wyrostka wcześniej nie widziałam .
Niby mówił że mu się wydaje ze w stronę chłopca Ale to takie gdybanie ten pierwszy mów i ze dziewczynka [emoji23] więc w zasadzie mam nadzieję ze że w sobotę się wyjaśni [emoji16]
Pewnie że się wyjaśni :) Ja czekam spokojnie na połówkowe 2go sierpnia. Wtedy wszystko będzie jasne ;)

Dzien dobry .....
Dziewczyny alez mi ulzylo po wczorajszej wizycie bylam z moja prawie 12 letnia corka ale byla w szoku jak zobaczyla dzidziusia:pi jak pan doktor jej zapytal co by chciala brata czy siostre to ona oczywiscie ze siostre a pan do niej ze właśnie spelnila sie jej prosba:happy:tak sie cieszyla ze szok:p

reklama
Do góry