reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :) ja nam kolejna w czwartek prywatnie i maja tam dobre usg to moze sie dowiem jaka płeć :) czy któraś z Was miała zalecenia zeby zrobic krzywa cukrowa wcześniej niż normalnie? Mi lekarz powiedział, ze jak mialam pcos to jest ryzyko cukrzycy... no i chyba jutro pojde zrobic to badanie

Hej kochane, po meczu naszło nas na czułości i już podczas poczułam, że coś dziwnego czuje w podbrzuszu, a później brzuszek z jednej strony się uwypuklił i jak zaczęłam się po nim głaskać to z lewej strony czuje coś twardego pod ręką, właśnie w tym miejscu gdzie się ta górka zrobiła.. I wiecie co? Wydaje mi się, że to młode się rozpycha chociaż nic nie czuje to ewidentnie pod ręką "coś" jest :)))

Załączniki

• Screenshot_20180619-224830.jpg
    Screenshot_20180619-224830.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Zazdroszczę takiego usg, i tego ze juz wiesz że będzie synek [emoji4]
Ja do 3 sierpnia się muszę uzbroić w cierpliwość, bo wcześniej nie zobaczę maluszka. Też już bym chciała znać płeć, w sumie czuję na chłopca ale chyba lepiej by mi było i łatwiej z córką, juz jedna mam więc "obsługa" byłaby mi znana [emoji1] siostra starsza ma synka i stwierdza że chłopcy są jednak delikatniejsi.

Do góry