Kciuki zaciśnięte.....bedzie super zobaczyszJutro o 11;30 mam wizytę na badania prenatalne.Trzymajcie kciuki żeby było ok...U mnie jest ryzyko wystąpienia wad genetycznych dlatego dostałam skierowanie.
reklama
anna.24
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty ja nam kolejna w czwartek prywatnie i maja tam dobre usg to moze sie dowiem jaka płeć czy któraś z Was miała zalecenia zeby zrobic krzywa cukrowa wcześniej niż normalnie? Mi lekarz powiedział, ze jak mialam pcos to jest ryzyko cukrzycy... no i chyba jutro pojde zrobic to badanie
PatkaPatka
Fanka BB :)
Hej kochane, po meczu naszło nas na czułości i już podczas poczułam, że coś dziwnego czuje w podbrzuszu, a później brzuszek z jednej strony się uwypuklił i jak zaczęłam się po nim głaskać to z lewej strony czuje coś twardego pod ręką, właśnie w tym miejscu gdzie się ta górka zrobiła.. I wiecie co? Wydaje mi się, że to młode się rozpycha chociaż nic nie czuje to ewidentnie pod ręką "coś" jest ))
Masz ograniczony dostęp.
7 minut usg
Super że wizyty udane [emoji4]
Ja też jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka, po 20tc idę prywatnie obczaić lokatora [emoji1]
Oj a to dziwne bo już kilka osób otrzymało link i bez problemu wchodzili... Hmmm....Masz ograniczony dostęp.
Super że wizyty udane [emoji4]
Ja też jeszcze nie wiem kto u mnie mieszka, po 20tc idę prywatnie obczaić lokatora [emoji1]
juz wiem o co chodzi, mój błądOj a to dziwne bo już kilka osób otrzymało link i bez problemu wchodzili... Hmmm....
Załączniki
Wszystko działa [emoji4]
A teraz?
Aby mija córka nie wlazila na głupie filmy na YouTube włączyłam ograniczony dostęp i całkowicie o tym zapomniałam [emoji1]
reklama
Zazdroszczę takiego usg, i tego ze juz wiesz że będzie synek [emoji4]
Ja do 3 sierpnia się muszę uzbroić w cierpliwość, bo wcześniej nie zobaczę maluszka. Też już bym chciała znać płeć, w sumie czuję na chłopca ale chyba lepiej by mi było i łatwiej z córką, juz jedna mam więc "obsługa" byłaby mi znana [emoji1] siostra starsza ma synka i stwierdza że chłopcy są jednak delikatniejsi.
Ja do 3 sierpnia się muszę uzbroić w cierpliwość, bo wcześniej nie zobaczę maluszka. Też już bym chciała znać płeć, w sumie czuję na chłopca ale chyba lepiej by mi było i łatwiej z córką, juz jedna mam więc "obsługa" byłaby mi znana [emoji1] siostra starsza ma synka i stwierdza że chłopcy są jednak delikatniejsi.