reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
@Sabi32 ale to cudne!

Ja dzis juz caly dzien czulam moja rybke:) no mojego rybka;) cos czuje ze to bedzie jednak chlopak , tzn i od prenatalnych i 2 tyg pozniej gin potwierdzil ale wiadomo ze niewiadomo ale chyba jednak mysle ze chlopiec. Takie smyranko czulam dzis caly dzien, z przerwami, extra:) czuje tam gdzie detektorem łapie serduszko, moze ciut wyzej, ale ciut nad spojeniem, do pepka kawal drogi ale po lewej stronie jakby, to na dziewczynke wg zabobonow;)? No zobaczymy:):):)

Na ali tez kupuje namietnie, place karta i tez zwracaja kaske jak nie przyjdzie przesylka, oni maja bardzo dobre zabezpieczenia, nie to co na ebayu, tam mi zhakowali konto ale wywalczylam swoja kaske. Ali ma super polityke i zabezpieczenia, polecam:)

Ja ucze dzieci prywatnie angielskiego i taki dzis prezent dostalam na zakonczenie roku od jednego :) az sie wzruszylam, to moj pierwszy zestaw, cudny:)caly czas dotykam te malenkie ciuszki:)

Załączniki

• 20180619_210827-1.jpg
    20180619_210827-1.jpg
    541,8 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Do góry