reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Zazdroszczę takiego usg, i tego ze juz wiesz że będzie synek [emoji4]
Ja do 3 sierpnia się muszę uzbroić w cierpliwość, bo wcześniej nie zobaczę maluszka. Też już bym chciała znać płeć, w sumie czuję na chłopca ale chyba lepiej by mi było i łatwiej z córką, juz jedna mam więc "obsługa" byłaby mi znana [emoji1] siostra starsza ma synka i stwierdza że chłopcy są jednak delikatniejsi.
Ja teraz znowu miesiąc muszę czekać, nastepne usg to polowkowe 16.07...

Ja chciałam dziewuszka bo mi się zawsze marzyła dziewuszka, ale z chłopakiem też damy radę a już mamy z mężem umowę ze za rok od sierpnia znowu będziemy próbować xD

reklama
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty :) ja nam kolejna w czwartek prywatnie i maja tam dobre usg to moze sie dowiem jaka płeć :) czy któraś z Was miała zalecenia zeby zrobic krzywa cukrowa wcześniej niż normalnie? Mi lekarz powiedział, ze jak mialam pcos to jest ryzyko cukrzycy... no i chyba jutro pojde zrobic to badanie
Ja tez mam w czwartek

Cześć Dziewczyny, ja już po usg genetycznym i po Pappa, wszystko prawidłowo, wiec radość ogromna, termin mamy na 28 grudnia :D Było mi tak niedobrze ze stresu że nic nie zjadłam do południa, martwiłam się okropnie. Sama wizyta była niestety mało przyjemna, miałam oba rodzaje usg wiec mąż czekał na korytarzu :( a sama pani doktor naprawdę mało przyjemna, mimo ze wizyta prywatna, nic to nie zmienia czasami. Trzymam kciuki za Wasze wizyty! My teraz czekamy z niecierpliwością na wyniki Panoramy, poznamy płeć na 100%, jeszcze tylko z tydzień Dobrej nocki!

Hej dziewczynki:)
Wczoraj położyłam Franka spać o 20 zasnelam z nim i obudziłam się dopiero teraz , w końcu się wyspalam:)
Gratuluję wczorajszych wizyt ja
Ja do swojej odliczam z niecierpliwieniem a to dopiero we wtorek.
Super dziewczyny!!!

To tylo ja nie wiem kogo mam w brzuszku?
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png
Ja też nie wiem
Jutro o 11;30 mam wizytę na badania prenatalne.Trzymajcie kciuki żeby było ok...U mnie jest ryzyko wystąpienia wad genetycznych dlatego dostałam skierowanie.
Trzymamy mocno !!!

Miłego dnia!!!

Kruszka dziękuje :-)
Ostatnio jak pisałaś sprawdzaliśmy dostępność i wyszło 4200 do zaakceptowania , ale dziś już tych pokoji nie ma i wyszły tylko jakieś lux i cena o 2 tys drożej... Lipa aż jestem zła, ja muszę gdzieś pojechać, no muszę :-) a strona tego ośrodka nas zauroczyła.
Może się coś zwolni. Na wielki plus jest to, że jak odwołała rezerwację to nie przepada zaliczka tylko mozn a przyjechać w innym terminie:)

Tez sprawdzałam z ciekawości na siepien i ponad 5tys za nasza 3.
W niedziele jedziemy na tydz to tej Czarnej Gory. Ale jeszcze w siepniu mi się cosik marzy...
My w lipcu jedziemy na 2 tyg do Krynicy M. Zawsze tam jeździmy. Ten wyjazd to tak niechcący wyszedł. Miało być wygrzewanie w Hiszpanii. Nie polecielismy że strachu, gdyby coś, tak jak Wy.... Jak ja im wytłumaczę co i jak z moja ciąża. Mój gin by musiał tam dzwonić. Zwyczajnie odpusvilismy, by się nie martwić. Za rok może się uda ;)

Kochane, na 100% chłopak później wstawię zdjęcia :)
Cudowny, gratulacje! Mega wystawił się do zdjęcia. Jak mój mlodszy kiedyś :)

Hej już jestem po wizycie i wszystko ok chociaz przeżyłam chwile grozy po badaniu pan do mnie ze mam sie jeszcze raz polizyc na leżanke bo nie widzial pecherza moczowego u dzidziusia wiec prawie mu zeszlam w gabinecie.....ale naszczescie wszystko jest i na swoim miejscu....
No i bedzie Michalina
Michalina, piękne imię. Przewija się u nas, ale M nie bardzo chce, bo tak ma na imię córka kolegi z pracy ;)

Wiecie jaki miałam dziś sen? Kurna... Śniło mi się, że urodziłam bliźniaczki. W 29 tc. I to moja poprzednia gin, dzięki której mam pierwszego syna, powiedziała że trzeba rodzić bo coś tam... No i rodziłam, nie wiem jak. W poniedziałek poszłam do pracy i na korytarzu znajoma pyta jak tam jak się czujesz, odp że ok a ta giną stoi za mną i mówi " przecież Ty już urodzilas, gdzie Twoje dzieci?" No i panika, gdzie One są. Były na oddziale. Bylam taka wystrasziba, że 4 dni zjadły sztuczne mleko, że laktacja mi nie ruszy, że nie było mnie przy nich itp... Potem już było karmienie, jakoś załapały, mleko leciało, ja krawilam jak to po porodzie. Raz byłam u brata i była moja mama, innym razem w szpitalu czekałam na obchód.... Szit, w każdym razie dziewczyny były super:)

Gratuluję wszystkim udanych wizyt i poznania płci. Teraz możecie już szaleć ;)

@Julianna_Szcz no chłopiec jak malowany! Piękny :)

Wczoraj byłam na prenatalnych, wszystko na szczęście jest dobrze, termin mam bez zmian na 31 grudnia. Wiadomo, że będę mieć cc więc pewnie wypadnie w same święta. Cóż, przynajmniej nie będziemy się zastanawiać gdzie je spędzić :).

Gratuluje udanych wizyt [emoji4]

Ja też dostaje takie płytki z filmem z usg [emoji4]

Obudził mnie orgazm senny aż mnie trochę boli brzuch wystraszylam się strasznie :/

Gratuluje udanych wizyt [emoji4]

Ja też dostaje takie płytki z filmem z usg [emoji4]

Obudził mnie orgazm senny aż mnie trochę boli brzuch wystraszylam się strasznie :/
Ja tak miałam do 12tc kiedy było zabronione się z mężem przytulać, co drugi poranek tak się budziłam, brzuszek lekko się spinal ale zaraz przechodziło, I czasem tylko coś zaklulo. Też się stresować am I do męża jojczylam że ta abstynencji seksualna to jakaś ściema skoro mój organizm i tak sobie robi dobrze bez mojego udziału xD

Ja raz miałam w tej ciazy orgazm senny dziwne hehe może te wzmożone sny erotyczne to oznaka pod sercem chłopczyk ;) u mnie i Julianna_Szcz się zgadza :D
A u mam z córeczkami ? Wypowiedzcie się ? Czy moja teoria się sprawdza hehe

reklama
Ja raz miałam w tej ciazy orgazm senny dziwne hehe może te wzmożone sny erotyczne to oznaka pod sercem chłopczyk ;) u mnie i Julianna_Szcz się zgadza :D
A u mam z córeczkami ? Wypowiedzcie się ? Czy moja teoria się sprawdza hehe
Ja w poprzedniej ciąży miałam orgazm jak tylko pomyślałam o stosunku... Była dziewczynka.
A teraz nic, ale jeszcze nie wiem kto tam mieszka...

Do góry