reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Musze Was nadrobic.
Dzien dobry tak w ogóle. Ale mialam ostatnie dwa dni wyjete z zycia. Takich nerwow na wszystkich i wszystko nie mialam dawno. Biedny moj mąż, ktoremu sie oberwalo az na gale poszedl z kolegą zeby ze mną nie siedziec. Przypieprzalam sie o wszystko. Ja pitole, przeprosilam Go i powiedzialam ze nie mam na to wplywu ale dwa dni z rzedu chciało mi sie tylko płakać, mialam doła i czulam sie jak kupa. Gadalam glupoty ze Mezu sie mnie wstydzi bo jestem paskudna. Co za Jozin ze mnie[emoji23][emoji23][emoji23] a codziennie mi mezus mowi ze jestem piękna i z kazdym dniem coraz piekniejsza. Ale jakas sie zrobilam zazdrosna ostatnio[emoji23][emoji23][emoji23] juz mi przeszlo i robię golabki na obiadek bo mezu mnie poprosil to mu robię w ramach przeprosin [emoji23][emoji23][emoji23] czasami ja ze soba sama nie moge wytrzymać[emoji23]
Dzidziola czuje coraz bardziej jak kopie a mezu mowi KUFA ALE CI ZAZDRO ZE TY TO CZUJESZ A JA NIE[emoji23] kończę robić kocyk tylko musze kupic pomponiki. Jak wpadnę do pasmanterii to az się boje [emoji23] zbankrutuje. Mam też chec zrobic buciki i czapeczki i rękawiczki takie tycie. Juz mi sie nawet nic innego robic nie chce[emoji23]

Biorę sie za czytanie.
Motylkowe*, zdazylam doczytac ze wizytka sie udala. Dzidziol piekny[emoji8][emoji8]
Ja dziś mam taki dzień nie teges nie mige się garnąc ...
To ja też zazdroszczę bo maluszek fika a ja nie czuje [emoji23]
Tak odetchnelam po wizycie [emoji8]

Agula ja swojego nie pytam, bo to samo by powiedział. Jeżdżę spokojnie, bez skoków tętna, tyle tylko by się poruszać. No i wybieram trasy gładkie, nie ulice tylko ścieżki, by wyeliminować ryzyko wypadku. Kiedyś jak wsiadłem na rower to spędziłam ile tchu w piersiach, aż ręce nie dawały rady :D Teraz tęsknię i mam ochotę już wyskoczyć na małe rundke

Ajc już czuje ten ból...... Dziękuję spróbuje oczywiście. Rozumiem, że to Ty na tych zdjęciach?
Ja[emoji23] nie mialam jak inaczej Ci pokazac hehehe

Dzien dobry dziewczynki u mnie dzisiaj masakra o 3 w nocy obudził mnie tragiczny bol zęba....wlasnie wrocilam od stomatologa i niestety jest tragicznie zrobił mi sie zgorzel na zębie a przez to ze jestem w ciazy nie za duzo mozna zrobic jedynie co to antybiotyk i zatrucie zęba a zakończenie leczenia dopiero po porodzie .....

Dzien dobry dziewczynki u mnie dzisiaj masakra o 3 w nocy obudził mnie tragiczny bol zęba....wlasnie wrocilam od stomatologa i niestety jest tragicznie zrobił mi sie zgorzel na zębie a przez to ze jestem w ciazy nie za duzo mozna zrobic jedynie co to antybiotyk i zatrucie zęba a zakończenie leczenia dopiero po porodzie .....
Współczuję bardzo za najgorszy jak boli :/

reklama
Współczuję, ja też mam problem z zębem, tydzień temu mi go babka truła, nadaje się do wyrwania ale muszę czekać po porodzie. Najlepsze że wypełnienie mi już się wykruszylo, narazie nie boli, ale jak jedzenie tam wejdzie to nie ciekawie. Niby zatruty. Miałam inny ząb truty dwa razy i ból taki że można było po ścianach chodzić a teraz nic, nie wiem czy dla ciężarnych są inne trutki.
Moja mama mi opowiadała że jak byka ze mną w ciąży, to zaraz po tym jak mnie urodziła, to zaraz na sale wszedł dentysta który czekał aż urodzi i wyrwał zęba i wtedy moja mama mogła iść spać.

Do góry