Sabi32
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jakie pyszne! [emoji7]W poniedzialek o 16:30 mam prenatalne zanim zleci ten tydzien to sie pochlastam..oczywiscie ide w ostatnim momencie, bo bedzie nawet dalej jak 13+6...no ale cóż. Oby było ok.
A do jedzenia w koncu zrobilam placki zachcialo mi sie
W poniedzialek o 16:30 mam prenatalne zanim zleci ten tydzien to sie pochlastam..oczywiscie ide w ostatnim momencie, bo bedzie nawet dalej jak 13+6...no ale cóż. Oby było ok.
Mowilam.lekarzowi, przejrzal dokladnie wyniki itd, wyslal kolejny raz na morfologie. Twierdzi, ze taka moja natura... Z corka tez mi bylo slabo, ale nie az tak :/@Dagaa11 ja bym powiedziala lekarzowi, ja w upaly caly dzien aktywna i tak nie czuje, nie mam pojecia od czego mozesz tak miec. Czasem tak czuje na poczatku zasypiania, jak mam katar, ale jak dzialam to nie. @Kruszka no to Cie zalatwili z ta reka:/ ja kiedys mialam bole w nadgarstu i ortopeda mnie skierowal na zabieg nacinania pochewek sciegnistych bo powiedział ze mam zapalenie dobrze ze zabieg mialam na za rok to zdazylo przejsc a potem ponoc do konca zycia ruchomosc nie ta, w razie czego wiesz, jeszcze inny lekarz bo niektorzy to nieogary sa...mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie no i tez zapytam jezdzisz na rowerze? Zazdro ja sobie odpuscilam a kooocham rower
Ale szalowe macie te sny ja mam od 4 dni te same sny:/ ze maz mnie zostawia ale tak przeplata sie jego twarz z moim bylym , sama nie wiem kto mi sie sni do konca, czasem byly stoi obok, a że mnie fredzel zostawil dla innej to pewnie jakies obawy wracaja czy cos, teraz ciaza to moze jakos mi sie udziela w podswiadomosci ale moj M jest cudowny, kocha mnie i dzidzie i jest extra
Powodzenia na wizytach dzis!:*
Oj, nie mogę się z tym zgodzić. Jeśli w pierwszej ciąży przepuszczano mnie w kolejkach, to tylko w Polsce. W UK nigdy nikt, a kasy pierwszeństwa w sklepach w ogóle nie istnieją.Niestety w naszym kraju nawet jak zaczniesz mdlec w kolejce z 8miesięcznym brzuchem, to mała szansa, że ktoś Cie przepuści [emoji14]
Teraz widze jaka klucha ze mnie sie robi[emoji23] a tylko 1 kg na plusieFajna dziewczyna z Ciebie
Moja znajoma z sierpniowek prowadzi na fb stronkę "mama ciąża i rower". Polecam do poczytania, wrzuca fajne artykuły itp
O jeeeej zab to chyba najgorsze co moze bycDzien dobry dziewczynki u mnie dzisiaj masakra o 3 w nocy obudził mnie tragiczny bol zęba....wlasnie wrocilam od stomatologa i niestety jest tragicznie zrobił mi sie zgorzel na zębie a przez to ze jestem w ciazy nie za duzo mozna zrobic jedynie co to antybiotyk i zatrucie zęba a zakończenie leczenia dopiero po porodzie .....
A idź Ty!!! Pysznosci[emoji23][emoji8][emoji7] i mezu nadal nie wie? Jestes mistrzem ze tyle wytrzymałas nie mówiąc[emoji23] [emoji8][emoji8][emoji8]W poniedzialek o 16:30 mam prenatalne zanim zleci ten tydzien to sie pochlastam..oczywiscie ide w ostatnim momencie, bo bedzie nawet dalej jak 13+6...no ale cóż. Oby było ok.
Ja raz w zyciu zostaoam przepuszczona, w laboratorium przez pana 80+, reszta udawala, ze mnie nie widzi. Kasy pierszenstwa moze i u nas istnieja, ale co z tego, skoro nikt nie zwraca na nie uwagi? Chyba, ze tylko ja z corka mialam tAkiego pecha di ludzi ale ti bylo 8 lat temu, moze teraz sie cos zmienilo. Zobaczymy jak brzuch sie powiekszyOj, nie mogę się z tym zgodzić. Jeśli w pierwszej ciąży przepuszczano mnie w kolejkach, to tylko w Polsce. W UK nigdy nikt, a kasy pierwszeństwa w sklepach w ogóle nie istnieją.
Ostatnio w Polsce było mi głupio w Lidlu, bo kupowałam dla męża malutką (200 ml) butelkę wiśniówki. Nie mógł sobie kupić sam, bo to drobna niespodzianka do prezentu. Sobie wzięłam legginsy ciążowe. I tak stałam w tej kolejce i wciąż miałam wrażenie, że legginsy mnie zdradzają i że wstyd w ciąży kupować wódkę