reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja dzis syna zostawilam w domu, idziemy zaraz do sklepu i zrobimy ciasto z truskawkami :) ja planuje kupować wyprawke stopniowo, bo nie mam kompletnie nic, nie moge zostawic tego na koniec ciąży, bo wydam wtedy fortune :D
Ja też nie mam nic , bo jak się staraliśmy to stwierdzilam że potrwa to sporo więc oddalam wszytsko takiemu wczesmiakowi któremu zmarla mama i został z tatą bo po ludzku żal mi ich było , a tu nagle bach. [emoji4]

reklama
Kochane powiedzcie mi bo biorę luteinę dopochwowo 2 razy dziennie i jak wkładam sobie to czuję że tam jest jeszcze poprzednia nie rozpuszczoną do końca , czy to tak ma być ?

A mi się dziś śniło że miałam romans z dwoma nauczycielami, jeden języka polskiego a drugi angielskiego, nie wiem skąd ci nauczyciele ale mega ciacha [emoji1]

Ja też nic nie kupuje jesZcze, poczekam do 20tc jak siw dowiedzieć kto tam u mnie mieszka.
Ja nic z ubranek nie mam. Tylko dwa polarki które mi się po córce nie sprzedały, na szczęście w uniwersalnych kolorach. I łóżeczko mam z matracem.
Kusi mnie coś kupić bo teraz pełno tego i w Lidlu i dziś widziałam w Kauflandzie ale jednak się powstrzymuję.

Anetko! Nawet tak nie pisz!!!!! Wszystko jest dobrze :-)

Tego chyba musze sie trzymac :) ale wczorajszy dzien troche mnie zdolowal mam nadzieje ze weekend bedzie szczesliwy.

Ze snami to tez mam roznie bo np. dzis znowu mi sie snil mikolaj :D ze latal takim busem nad miastem i nagle przy naszym oknie wyskoczyl i wpadl do nas haha ciekawe co to oznacza az sprawdze w senniku na necie :)

Ooooo to super. Moi sie non stop kłócą a różnicy wieku prawie żadnej. Po prostu są inni i mimo ze tez kochaja bardzo pilke i o niczym w domu nie slysze to w innych sprawach maja calkiem odmienne zdania. I ciaglr skarżą jeju. Ostatnio starszy 10 lat do mnie dzwonil ze Krystian lat 8,5 powiedział do Niego spadaj [emoji33][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] trzymaj mnie mietek normalnie. O takie glupoty non stop jest MAMO BO ON, MAMO ON POWIEDZIAŁ, MAMO ON NIE CHCE WYRZUCIĆ. Itd. Czasem mam ochote uciec dla chwili spokoju.
A to już inna kwestia, u mnie faktycznie starsze potrafi czasem " mamoooo a Mati to albo tamto" albo na odwrót, ale ja wtedy zaczynam nucic sobue podnosem :D jak oni głośniej, to ja tez głośniej ;) i rozchodzi sie po kosciach. Miedzy starszymi mam rocznikowo rok roznicy, ale oboje chodza do 5 klasy, bo cora poszla wcześniej. Czasem sa zgrzyty, ale jak sie nie bija i nie wyzywaja, to niech rozwiązują swoje blache problemy sami :)

Kochane powiedzcie mi bo biorę luteinę dopochwowo 2 razy dziennie i jak wkładam sobie to czuję że tam jest jeszcze poprzednia nie rozpuszczoną do końca , czy to tak ma być ?

Ja też biorę luteinę ale mam taki aplikator do tego. Mi zawsze po kilku godzinach wyplywa triche tej luteiny ale lekarz mówi, że to normalne. Moim zdaniem powinna się cała rozpuścić

Haha no i ekstra :) moze to oznacza ze dzis sie dowiem ze jest wszystko ok i moze poznamy plec alby by bylo super
Capture+_2018-06-08-09-21-00.png

Załączniki

• Capture+_2018-06-08-09-21-00.png
    Capture+_2018-06-08-09-21-00.png
    150,4 KB · Wyświetleń: 372
Ja też biorę luteinę ale mam taki aplikator do tego. Mi zawsze po kilku godzinach wyplywa triche tej luteiny ale lekarz mówi, że to normalne. Moim zdaniem powinna się cała rozpuścić
Ja też mam aplikator ale nie umiem nim aplikować bo wczoraj się nim ukulam nie wiem jakim cudem ale mnie zabolało [emoji23]więc wolę palcem [emoji4]
Bo to zalega w środku przecież a tam nie da się tego wypłukać ani nic [emoji848]

Dzień dobry mamusie:) :) życzę udanego piątku i szczęśliwych wizyt :)
Co do snów, też mam dziwne, w dodatku często się budzę więc tych snów jest sporo w ciągu jednej nocy :/

reklama
Do góry