reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2018

Dzień dobry :) miłego dnia również :) dzisiaj moje prenatalne, ze strachu o 3 w nocy się obudziłam. A gdzie tam do 19:00 [emoji848]
Nie denerwuj sie. Ja tez sie balam. Cala noc mi sie snily a bylo super. Moglam sobie dlugo poogladac mojego maluszka. I moj W w koncu tez go widzial. Bylo super wiec nie denerwuj sie. U Ciebie tez tak bedzie.

reklama
Ja do końca 11 tygodnia cały czas miałam straszne sny, jakieś morderstwa, wypadki, włamania, także wiem co czujesz, cały dzień później miałam do bani.. teraz się uspokoiło, chociaż dzisiaj śniło mi się, że lekarz na usg dopatrzył się córki, więc pewnie będzie syn, bo sny niby na odwrót się sprawdzają :D
Mi przed prenatalnymi sie sbilo ze lekarz wpisal na badaniu ze dziewczynka, a okazalo sie ze prawdoodobnie chłopczyk:)

Witam się w piateczek[emoji6] młody w przedszkolu a jq zaraz biorę się za sprzątanie bo troszkę tak jak by brudno było [emoji23][emoji23]

Co do kupowania , nie wiem ale ja jestem jakaś bojącą się , najpewniej zacznę kupować po 25 tyg , chociaż chciałabym już. Ale poczekam [emoji4]

18 czerwca wybieramy się z mężem synem i siostra i jej rodzina na 4 dni w góry gdzieś koło Bukowiny , już się doczekać nie mogę [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja dzis syna zostawilam w domu, idziemy zaraz do sklepu i zrobimy ciasto z truskawkami :) ja planuje kupować wyprawke stopniowo, bo nie mam kompletnie nic, nie moge zostawic tego na koniec ciąży, bo wydam wtedy fortune :D

Ja też wcześniej miałam jakieś horrory że mnie mafia porwała i synka mojego , potem mi się śniło że byłam na USG i lekarz pokazał mi dwa siusiaki [emoji23]
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze [emoji4]
My dzisiaj zaczynamy 12 TC [emoji170]

Ja do końca 11 tygodnia cały czas miałam straszne sny, jakieś morderstwa, wypadki, włamania, także wiem co czujesz, cały dzień później miałam do bani.. teraz się uspokoiło, chociaż dzisiaj śniło mi się, że lekarz na usg dopatrzył się córki, więc pewnie będzie syn, bo sny niby na odwrót się sprawdzają :D
Ano ja zawsze mam spoko te sny ale dziś to wyjątkowo jak obudziłam i dramat... Ale no próbuje się ogarnąć [emoji4]

W sumie nie, moja dwojka czyli syn i cora potrafia czasem sobie dogryzc, ale mam szczęście mieć bardzo grzeczne dzieci. Syn mimo 12 lat to taki przytulas, a cora bardzo pomocna i uczynna, no i w pelni samodzielna, dba o swoje. Mati potrafi zdjac ciuchy i zapomniec, ze jest cos takiego jak kosz na pranie...;) a syn od M, takze ma 12 lat, jest grzeczny, ma szacunek do taty i do mnie takze jest ok. Chlopaki od 5 lat trenuja pilke w tym samym klubie wiec tez nauczylo ich to dyscypliny, trenrzy bardzo dbają o chlopakow i duzo ich uczą.
Ooooo to super. Moi sie non stop kłócą a różnicy wieku prawie żadnej. Po prostu są inni i mimo ze tez kochaja bardzo pilke i o niczym w domu nie slysze to w innych sprawach maja calkiem odmienne zdania. I ciaglr skarżą jeju. Ostatnio starszy 10 lat do mnie dzwonil ze Krystian lat 8,5 powiedział do Niego spadaj [emoji33][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] trzymaj mnie mietek normalnie. O takie glupoty non stop jest MAMO BO ON, MAMO ON POWIEDZIAŁ, MAMO ON NIE CHCE WYRZUCIĆ. Itd. Czasem mam ochote uciec dla chwili spokoju.

Tak produkujecie, że ja nie nadążam, szacun! ;-)
Mój syn w brzuchu okazała się jednym wielkim znakiem ? ;-) aż jestem ciekawa :-)

Witam i ja nowe mamy.
I nie wiem która z przyszłych mam to napisała ale dla mnie też na zakupy zdecydowanie za wcześnie, jestem za przesadna!

reklama
Do góry