Ja wszystko pooddawałam i od nowa będę kompletować wszystko planuje polować na przeceny i Lidla ja nie kupię nic 50 ani 56 moi chłopacy rodzili się 56cm i 59cm więc od 62 będę zaczynacAaaa.... i pościągałam ze strychu lumpki te pierwsze po synu. I stwierdzam, ze mało ich mi zostało bo tylko te ładne tzw lekarzowe pozostawiałam, resztę wydałam przyjaciółce. Muszę trochę pokupować i liczę na to ze jutro coś mi powie co do płci.
Pytanko mam ile ciuszków kupujecie na rozmiar 50? I czy w ogóle kupujecie takie małe. Syn (36t6d ) urodził się mając 49 cm i wszystko wisiało na nim.
reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Dziewczyny ja juz po endo, wszystko ok, zrobil mi usg tarczycy. Kolejna wizyta w sierpniu. Ale to, co przezylam w ppczekalni...czulam sie jakbym byla na wojnie. Z 20 ludzi czekalo, do tego my-4 ciezarne, wszystkie z karteczkami "bez kolejki". Ci ludzie jakby mogli, to by nam flaki wypruli. Jiz dawno nie slyszalam takiego chamstwa i prostactwa. Ciagle komentarze, ze "ciaza to nir choroba", ze za ich czasow ciezarne nie mialy zadnych praw. Ale teraz mają, kurw.... Zyjemy w 21 wieku i mamy prawo wejsc do lekarza bez kolejki! To nasze prawo i korzystajmy z tego! W koncu jedna ciezarna nie wytrzymala i powiedziala tej najbardziej komentujacej babie, ze nie zyczy jej tylu poronien ilu ona miała, tak ciezkiej ciazy jaka ma teraz, tego co przeszla i ze zadna z nas brzuchatek nie musi miec wypisane na czole ze jest z zagrozonej ciazy zeby mogla wejsc bez kolejki! Bardzo przykre doswiadczenie.
A jak masz w karcie ciąży? Myślę że powinnaś się trzymać terminu który pokazuje USG jeżeli bardziej się zgadza na badaniachHej. Powiedzcie mi jak to jest z tymi tc. W sobotę byłam na usg i wg usg był to 11t4d, z aplikacji i obliczenia z miesiączki wychodzi mi 13 tc. Czyli właściwie w którym tc jestem?? Prenatalne mam 14.04 to chyba jeszcze nie będzie za późno??
Ludzie są okrutni, to tak jak z kolejkami w sklepie, starsze panie za cholerę nie wpuszczą kobiety z brzuchem albo z wozkiem. I najczęściej udzielają się osoby, ktore po powrocie do domu i tak nie mają co zrobić z czasem wolnym, ale muszą się byrzyć dla zasady... Przykre to jest.Dziewczyny ja juz po endo, wszystko ok, zrobil mi usg tarczycy. Kolejna wizyta w sierpniu. Ale to, co przezylam w ppczekalni...czulam sie jakbym byla na wojnie. Z 20 ludzi czekalo, do tego my-4 ciezarne, wszystkie z karteczkami "bez kolejki". Ci ludzie jakby mogli, to by nam flaki wypruli. Jiz dawno nie slyszalam takiego chamstwa i prostactwa. Ciagle komentarze, ze "ciaza to nir choroba", ze za ich czasow ciezarne nie mialy zadnych praw. Ale teraz mają, kurw.... Zyjemy w 21 wieku i mamy prawo wejsc do lekarza bez kolejki! To nasze prawo i korzystajmy z tego! W koncu jedna ciezarna nie wytrzymala i powiedziala tej najbardziej komentujacej babie, ze nie zyczy jej tylu poronien ilu ona miała, tak ciezkiej ciazy jaka ma teraz, tego co przeszla i ze zadna z nas brzuchatek nie musi miec wypisane na czole ze jest z zagrozonej ciazy zeby mogla wejsc bez kolejki! Bardzo przykre doswiadczenie.
Super, ze u Ciebie wszystko ok [emoji6]
EklerkaDaria
Fanka BB :)
W sensie takim, ze jak będzie mróz i śniegi to wozić się nie będziemy. Zależy jaka zima będzie. A wtedy był duży mróz. W razie czego będzie nosidło musiało wystarczyć. Syn urodził się w lutym i w gondoli leżał tylko w domu i jeździł jakiś miesiąc. W kwietniu było już tak gorąco ze przełożyłam go do spacerówki na leżąco. Jeździliśmy głównie samochodem wcześniej. Gondola była jak dla mnie zbędna.Ale jak to? A jak będziecie wychodzić przez pierwsze 2-3 miesiące?
Ja z angielskiego „first size” miałam zestaw siedmiu bodziaków i musiałam dokupić, bo wciąż były prane, a młody nosił je cały miesiąc, a wcale nie urodził się jakiś mały (3710g). Pajacyki miał w rozmiarze „up to 1 month” i na nim wisiały...
Kretyni... Też mnie to czeka trzeba wymyślić im jakaś dobra ripostę żeby w pięty im poszłoZaczęło się....
- trzeci chłopak? Ooo jesteś zadowolona?
- szkoda, że nie dziewczynka
Itp..... Ludzie to....
N
Niespełniona
Gość
W karcie ciąży mam 11 tc.A jak masz w karcie ciąży? Myślę że powinnaś się trzymać terminu który pokazuje USG jeżeli bardziej się zgadza na badaniach
G
gość 94049
Gość
Kretyni... Też mnie to czeka trzeba wymyślić im jakaś dobra ripostę żeby w pięty im poszło
Póki co mówię, że mam nadzieje, ze moje dziecko tego nie słyszy albo, że takie miałam marzenie "trzech muszkieterow" a to akurat prawda@Kruszka na to szkoda zapytaj, "przepraszam komu szkoda? Tobie?"
Daga przykro mi, że się tak denerwowalyscie. Ludzie są okrutnii...
reklama
G
gość 94049
Gość
My mamy x- lander x-move, ale chcę sprzedać i kupić mniejszy i składany jedna ręką. Przy trójce dzieci oszczędnośc miejsca i czasu jest na wagę złota