reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ludzie są okrutni, to tak jak z kolejkami w sklepie, starsze panie za cholerę nie wpuszczą kobiety z brzuchem albo z wozkiem. I najczęściej udzielają się osoby, ktore po powrocie do domu i tak nie mają co zrobić z czasem wolnym, ale muszą się byrzyć dla zasady... Przykre to jest.
Super, ze u Ciebie wszystko ok [emoji6]
Masz racje. Wiesz co, ja dopoki jestem na silach to czekam grzrcznie w kolejce. Np zawsze do pobrania krwi czekam, krzeselko jest, tlen jest, a wiadomo w labo jakby kazda ciezarna miala wchodzic bez kolejki, to inni ludzie by sie nie doczekali. Ale dzisisj bylo tak duszno w tej poczekalni u endo, ze nie dalo sie wytrzymac... Ale ciaza to nie choroba ;) ;)

reklama
Muszę sprostować. Do tego wózka co mam chce kupić adaptery i wozić dziecko w nosidle :D. Tak napisałam, jakbym wcale z dzieckiem nie wyjeżdżała do czasu aż dorośnie do spacerówki :p. Wtedy kupiłam gondole, bo żadne nosidło nie miało pozycji płaskiej.

Ludzie są okrutni, to tak jak z kolejkami w sklepie, starsze panie za cholerę nie wpuszczą kobiety z brzuchem albo z wozkiem. I najczęściej udzielają się osoby, ktore po powrocie do domu i tak nie mają co zrobić z czasem wolnym, ale muszą się byrzyć dla zasady... Przykre to jest.
Super, ze u Ciebie wszystko ok [emoji6]
Bo ludzie starsi sa chamsy i nie kulturalni .nigdy nie ustepuje miejsca w komunikacji chyba ze naprawde staruszka.

Chyba będzie problem z poduchą :p
IMG_20180607_140756.jpg

Załączniki

• IMG_20180607_140756.jpg
    IMG_20180607_140756.jpg
    74,8 KB · Wyświetleń: 330
Hej mamusie :) Tyle piszecie, ze już nie dam rady Was nadgonić. Chyba ze w późniejszym czasie ;).
Jutro śmigam na wizytę z wynikami genetycznych. Proszę o kciuki! :)
Gratuluje udanych wizyt i zdrówka dla tych pochorowanych!

Co do wózka to ja też mam baby jogger citi mini fioletowy. Bardzo byłam zadowolona. Pierwszy kupiliśmy x-landera 3w1 potem zamieniłam na mutsy bo syn wrzeszczał jak mnie nie widział a ten był do mnie przodem. Nie będę kupowała nowego. Chce kupić tylko nosidło cybex cloud q jest rozkładane do pozycji leżącej na płasko, wiec gondoli tez nie będę kupowała. Ale to muszę zobaczyć jeszcze naocznie.;) I tak wcześniej niż na wiosnę pewnie nie wyjadę na spacer.

Trzymam kciuki za wizytujące, bo jak dobrze pamietam kos jeszcze jutro wizytuje.

Ja też będę polowałam na ten fotelik, jest super.

reklama
Do góry