reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja przed ciążą 2 miesiące przestałam jeść mięso. Jak tylko zaszłam w ciążę to szynki i mięsko poszło w ruch :D więc chyba organizm sam się doprasza i wie co jest najlepsze :)
Mi wczoraj Pan doktor powiedział zebym nie dotykala świeżego mięsa , jesc to wiadomo surowizny nie mozna ale przy obrobcr tez nie mogę. Ale nie odrzucił mnie zapach

reklama
U mnie królują owoce i potrawy z makaronem, ac, kokwiek wczoraj miałam ochotę na pomidorowa z ryżem... No to mi mąż upichcil rosolek I dzisiaj będę mogła sobie przerobić mniam mniam :)
Ogółem mięsko fuuuu, nigdy nie przepadalam ale teraz jest okrutnie źle, ledwo pół kotleta z piersi wmusilam ostatnio.
Właśnie dzisiaj gotuje pomidorową[emoji23] a najlepsze to ze gotuje tez drugą zupe koperkowa z makaronem gwiazdki [emoji23][emoji23][emoji23] w malutkim garnuszku bo u mnie w domu tylko ja koperkowa jem hehhe ale mialam smaczka

Witam was, ja po wizycie takiej zwyklej u mojego dr bo usg jutro i juz nie jestem taka wesola a wrecz przeciwnie, cos mi wyszlo zle w moczu i musze zrobic proby watrobowe :( teraz to sie dopiero mega boje i plakac mi sie chce.
Ja apetytu wciaz nie mam waga dalej stoi w miejscu eh.
A nie madz moze kamieni w woreczku żolciowym? Ja mialam zlogi i od tego mialam bardzo zle próby wątrobowe i wyszlo mi to właśnie w pierwszej ciąży. Nie stresuj sie na zapas[emoji8]

Moj gin wczoraj do mnie mówi ze bardzo dobrze ze przechodzilam wirus Cytomegalii bo mam wysokie przeciwciala. Ja w szoku i pytam o co kaman, jakie objawy i co to za chorobsko. Pewnie sie zarazilam i wyczytalam w necie ze wirus sam mija w ok dwa tygodnie. Ale jak poczytalam objawy to kojarze tylko jeden moment kiedy to mialam. Ale sie zdziwilam bardzo

Hej mamusie :) Tyle piszecie, ze już nie dam rady Was nadgonić. Chyba ze w późniejszym czasie ;).
Jutro śmigam na wizytę z wynikami genetycznych. Proszę o kciuki! :)
Gratuluje udanych wizyt i zdrówka dla tych pochorowanych!

Co do wózka to ja też mam baby jogger citi mini fioletowy. Bardzo byłam zadowolona. Pierwszy kupiliśmy x-landera 3w1 potem zamieniłam na mutsy bo syn wrzeszczał jak mnie nie widział a ten był do mnie przodem. Nie będę kupowała nowego. Chce kupić tylko nosidło cybex cloud q jest rozkładane do pozycji leżącej na płasko, wiec gondoli tez nie będę kupowała. Ale to muszę zobaczyć jeszcze naocznie.;) I tak wcześniej niż na wiosnę pewnie nie wyjadę na spacer.

Trzymam kciuki za wizytujące, bo jak dobrze pamietam kos jeszcze jutro wizytuje.

Aaaa.... i pościągałam ze strychu lumpki te pierwsze po synu. I stwierdzam, ze mało ich mi zostało bo tylko te ładne tzw lekarzowe pozostawiałam, resztę wydałam przyjaciółce. Muszę trochę pokupować i liczę na to ze jutro coś mi powie co do płci.
Pytanko mam ile ciuszków kupujecie na rozmiar 50? I czy w ogóle kupujecie takie małe. Syn (36t6d ) urodził się mając 49 cm i wszystko wisiało na nim.

reklama
Do góry