zazdroszczę u Ciebie już widać brzuszek u mnie tylko się dopompowal. Tak w ogóle się przeziębiłam i leżę w łóżkuHej ja tak na szybko tylko - byliśmy, kości wygrzalismy I wróciliśmy na grilla
Nawet paluszka nie zanurzylam w wodzie ale za to nóżki wygrzalam Zobacz załącznik 863480Zobacz załącznik 863481Zobacz załącznik 863482Zobacz załącznik 863483
reklama
U mnie dzisiaj równo 14tc więc miło, że już brzuszek dzidziusiowo wygląda a nie tylko "przejadlam się ale zaraz mi przejdzie"zazdroszczę u Ciebie już widać brzuszek u mnie tylko się dopompowal. Tak w ogóle się przeziębiłam i leżę w łóżku
anna.24
Fanka BB :)
Teraz same prenatalne beda ja tez mam w piatek i juz nie moge sie doczekac. Zdjecie swojego ciasta wrzuce pozniej bo teraz nas nie ma w domu
Anet23 przede mną cały piątek oczekiwania bo badania dopiero 18:45. Ale po drodze zapisałam się na nfz do ginekologa to już we wtorek zobaczę co u fasolki żeby się tak w piątek nie denerwować
EklerkaDaria
Ja tez w piątek wizytuje, ale z wynikami badań genetycznych. Też się denerwuje. Pewnie będzie tez jeszcze raz wszystko ta moja sprawdzać i porównywać z opisem. No i ciekawa jestem jak test PAPA wyszedł.Anet23 przede mną cały piątek oczekiwania bo badania dopiero 18:45. Ale po drodze zapisałam się na nfz do ginekologa to już we wtorek zobaczę co u fasolki żeby się tak w piątek nie denerwować
Anet29
Anet23 przede mną cały piątek oczekiwania bo badania dopiero 18:45. Ale po drodze zapisałam się na nfz do ginekologa to już we wtorek zobaczę co u fasolki żeby się tak w piątek nie denerwować
Ja tez mam na 17 mam tylko nadzieje ze pozwoli mezowi wejsc, ide do tego doktora pierwszy raz, nie znam go wogole... jesli sie zgodzi to maz pierwszy raz zobaczy to nasze dzidzi.
Ciasto troszke nie wyszlo jest pyszne ale chyba czesc bede musiala podarowac, zjadlam kawalek i znowu mdlosci sie odzywaja eh.
Załączniki
Anet29
Hej ja tak na szybko tylko - byliśmy, kości wygrzalismy I wróciliśmy na grilla
Nawet paluszka nie zanurzylam w wodzie ale za to nóżki wygrzalam Zobacz załącznik 863480Zobacz załącznik 863481Zobacz załącznik 863482Zobacz załącznik 863483
Ale cudowny ten twoj brzuszek
Anet29
Ja tez w piątek wizytuje, ale z wynikami badań genetycznych. Też się denerwuje. Pewnie będzie tez jeszcze raz wszystko ta moja sprawdzać i porównywać z opisem. No i ciekawa jestem jak test PAPA wyszedł.
Jak na usg bylo ok to chyba nie masz sie czym denerwowac
karOls9
Hej kochane ja dzisiaj już pad na pysk , ten upał duchota bez deszczu to jest przerażająca .
Ja z mężem też się kłócę i to często ale jak go nie ma w domu to czuję się spokojniejsza bo jak jest to też kłócimy się o wszystko ale mi to lata i zwisa bo ja mu powiedziałam że jak mu jest źle to drzwi otwarte , jak syn się urodził to też nie pomagał wcale bo albo go nie było bo był w pracy albo ciągle imprezował , teraz nie wiem jak będzie ,okaże się . Na USG z synem ani razu nie był i teraz też nie będę się prosić jak nie będzie chciał .
U nas już wszyscy wiedza bo dowiedziała się ciocia nie chcą o a jak to ciocia to już wie cała moja wieś [emoji23]
Trzymam kciuki za wizytujące jutro i spokojnej nocy mamuśki [emoji846]
Ja z mężem też się kłócę i to często ale jak go nie ma w domu to czuję się spokojniejsza bo jak jest to też kłócimy się o wszystko ale mi to lata i zwisa bo ja mu powiedziałam że jak mu jest źle to drzwi otwarte , jak syn się urodził to też nie pomagał wcale bo albo go nie było bo był w pracy albo ciągle imprezował , teraz nie wiem jak będzie ,okaże się . Na USG z synem ani razu nie był i teraz też nie będę się prosić jak nie będzie chciał .
U nas już wszyscy wiedza bo dowiedziała się ciocia nie chcą o a jak to ciocia to już wie cała moja wieś [emoji23]
Trzymam kciuki za wizytujące jutro i spokojnej nocy mamuśki [emoji846]
reklama
EklerkaDaria
No niby tak, ale jednak jakieś nerwy są. Ale musi być dobrze i innej opcji nie biorę pod uwagę. Nie znam szczegółów badania, bo pani doktor ograniczyła się tylko do stwierdzenia „że wyglada na to, że wszystko w porządku”. Trzeba cierpliwie czekać.Jak na usg bylo ok to chyba nie masz sie czym denerwowac
@karOls9 ech...., te chłopy