reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Noo ja wlasnie nie wiedzialan, ktore moze przepisac, a ktore nie, a ze i tak mialam czas bo na l4 siedze, to podzłam. Zaoszczedziłam ponad 100 zl, bo mialam w tym tsh, ft3 ift4 A u mnie w labo kazde te badanie mniej wiecej po 33 zl, plus.morfologia i mocz ale to juz grosze. Za toxo, rozyczke, hiv i jeszcze jedno ale nie pamietam co zaplacilam jakos 160 zl.Daaga no właśnie te co napisałeś. To jak ja lazeniem mam zaoszczędzić 30-40 zł to mam w dopie interniste. Jest wyjście pójść do gina na NFZ ale u mnie w mieście jest taka Masakra z ginami na NFZ że podziękuję i tak wyników do ręki nie dostanę. Cóż. Podrapie się po tyłku i pójdę do labo dziś zrobić zakaźne. Reszte ogarne przed 7.6 Wkurza mnie tylko że kupę kasy to kosztuje, albo dramatyzuje bo nie pamiętam dokładnie ile placilam.
Pamiętacie może ile płaciliście?
Motylkowelove wiem o czym piszesz, tylko że ja przez ostatnie 8 lat naszego życia na lekarzy wydaliśmy około 70-80 tys. I szczerze mówiąc mam już na kogo wydawać ciężko zarobione złotówki dlatego kombinuje. Jednak widzę nic z tego. Chciałam być sprytniejsza niz ładniejsza ;-)
Daria czy miałaś już wyniki krwi?? Jestem ciekawa jak diabli.
Kacprysiowo
Moderatorka
Motylkowelove to wiesz o czym pisze, miałam tylko szczęście że pożyczka mnie ominęła, ale tak samo jak Wy to odczulismy...
Daga byłam zaplacilam 230 zł i mam z głowy póki co. Pani w labo mówiła że ogólny może zlecić tsh, morfologię i mocz. Ot tyle w temacie.
Witam nowa mamę, przykro mi z powodu Waszej straty.
Daga byłam zaplacilam 230 zł i mam z głowy póki co. Pani w labo mówiła że ogólny może zlecić tsh, morfologię i mocz. Ot tyle w temacie.
Witam nowa mamę, przykro mi z powodu Waszej straty.
Kacprysiowo
Moderatorka
A jeszcze zapytań mam na l4, czy lezycie i pchnięcie, czy coś dlubiecie w domu czy ogrodzie ??
PatkaPatka
Dziewczyny a pojawiła się już u Was ta linia na brzuszku łącząca pępek ze wzgórkiem?
Dagaa11
Ja mam l4 zapobiegawczo po poronieniu i ze wzgledu na dwurożność macicy. Msm sie nie przemeczac, ale to nie znaczy, ze nic nie robie. Sprzatam, gotuje, to co zawsze tylko spokojniejA jeszcze zapytań mam na l4, czy lezycie i pchnięcie, czy coś dlubiecie w domu czy ogrodzie ??
Nie, w ciazy z corka w ogole.soe nie pojawila i licze, ze tym razem tez sie nie pojawi [emoji14]Dziewczyny a pojawiła się już u Was ta linia na brzuszku łącząca pępek ze wzgórkiem?
Dzidzi bobo
Faceci tak naprawde nie zdaja sobie sprawy tak do konca co my przezywamy w ciazy. Dla nich to nic okrutnego tym czasem nasz organizm przezywa rewolucje. Jeden jest nad opiekunczy co tez jest wkurzajace np moj maz przy pierwszej ciazy nie byl taki co przy drugiej. Uwazaj na bobo nie gniec brzucha nie rob tego tamtego oszalec idzie [emoji52] co prawda nasz syn ma juz 10 lat wtedy bylismy mlodzi hehe. Ale i zdazaja sie faceci ktorzy wogole nie przywiazuja uwagi do ciazy. W waszym przypadku moze twoj chlopak nie doknca uswiadomil sobie ze bedzie ojcem i go przeroslo to. Ale mysle ze moze zmieni sie jak zobaczy fasoleczke na usg [emoji6][emoji16][emoji16].Faceci czasami mówią takie glupoty żeby dopiec. Moj tez czasem jak coś palnie to potem zaluje. U nas oczywiście zawsze klotnie o psa, co dla mnie tez jest pierdola.
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
W domu też ogarniam wszystko, ale czaję się z ogrodem, nie chce przesadzić zebym potem nie żałowała. A mam naprawdę bardzo duzy ogród i jest w nim co robić.