reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Daaga no właśnie te co napisałeś. To jak ja lazeniem mam zaoszczędzić 30-40 zł to mam w dopie interniste. Jest wyjście pójść do gina na NFZ ale u mnie w mieście jest taka Masakra z ginami na NFZ że podziękuję i tak wyników do ręki nie dostanę. Cóż. Podrapie się po tyłku i pójdę do labo dziś zrobić zakaźne. Reszte ogarne przed 7.6 Wkurza mnie tylko że kupę kasy to kosztuje, albo dramatyzuje bo nie pamiętam dokładnie ile placilam.

Pamiętacie może ile płaciliście?

Motylkowelove wiem o czym piszesz, tylko że ja przez ostatnie 8 lat naszego życia na lekarzy wydaliśmy około 70-80 tys. I szczerze mówiąc mam już na kogo wydawać ciężko zarobione złotówki dlatego kombinuje. Jednak widzę nic z tego. Chciałam być sprytniejsza niz ładniejsza ;-)

Daria czy miałaś już wyniki krwi?? Jestem ciekawa jak diabli.

Daaga no właśnie te co napisałeś. To jak ja lazeniem mam zaoszczędzić 30-40 zł to mam w dopie interniste. Jest wyjście pójść do gina na NFZ ale u mnie w mieście jest taka Masakra z ginami na NFZ że podziękuję i tak wyników do ręki nie dostanę. Cóż. Podrapie się po tyłku i pójdę do labo dziś zrobić zakaźne. Reszte ogarne przed 7.6 Wkurza mnie tylko że kupę kasy to kosztuje, albo dramatyzuje bo nie pamiętam dokładnie ile placilam.

Pamiętacie może ile płaciliście?

Motylkowelove wiem o czym piszesz, tylko że ja przez ostatnie 8 lat naszego życia na lekarzy wydaliśmy około 70-80 tys. I szczerze mówiąc mam już na kogo wydawać ciężko zarobione złotówki dlatego kombinuje. Jednak widzę nic z tego. Chciałam być sprytniejsza niz ładniejsza ;-)

Daria czy miałaś już wyniki krwi?? Jestem ciekawa jak diabli.
Wiem kochana jak jest bo ja na kredycie przez badania itd. ale iść do rodzinnej co mi wpisze 2 badania po 6 zł na NFZ a reszte muszę płacić to szkoda mojego zachodu jazdy i czekania na poczekalni :/

Jutro o 9 50 mam [emoji4]

reklama
Do góry