PatkaPatka
Fanka BB :)
Ja też jeszcze nie słyszałam, liczę, że we worek w końcu mi puści przy okazji badania przyzerności..Dziewczyny, czy tylko ja nie słyszałam jeszcze bicia serduszka swojego maleństwa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jeszcze nie słyszałam, liczę, że we worek w końcu mi puści przy okazji badania przyzerności..Dziewczyny, czy tylko ja nie słyszałam jeszcze bicia serduszka swojego maleństwa?
Ja nie mogłam honorowo bo za mało waze [emoji16] powiedzieli że by mi musieli potem oddać ja z powrotem [emoji23]
O której masz jutro te badania?
Ja wszystko robię prywatnie
Nie mam siły chodzić i prosić i tak te badania co oni zapisują sa najtańsze wiec w nosie to mam bo drogie i tak muszę płacić
No to wizyty mamy tego samego dnia, u mnie będzie 12+6. Powodzenia!U mnie 11+5 i we wtorekwtorek badaniato prenatalne, więc nie mogę się doczekać :-)
Właśnie zastanawiam się czy kupić, ale z drugiej strony użyje raz czy dwa i będzie leżeć..Ja słyszałam tylko dlatego bo kupił mi mąż detektor tetna.
Widziam na każdym usg jak bije ale nie włączali dźwięku.
Wzajemnie :-) :-* ja mam na 11:30No to wizyty mamy tego samego dnia, u mnie będzie 12+6. Powodzenia!
Wiem kochana jak jest bo ja na kredycie przez badania itd. ale iść do rodzinnej co mi wpisze 2 badania po 6 zł na NFZ a reszte muszę płacić to szkoda mojego zachodu jazdy i czekania na poczekalni :/Daaga no właśnie te co napisałeś. To jak ja lazeniem mam zaoszczędzić 30-40 zł to mam w dopie interniste. Jest wyjście pójść do gina na NFZ ale u mnie w mieście jest taka Masakra z ginami na NFZ że podziękuję i tak wyników do ręki nie dostanę. Cóż. Podrapie się po tyłku i pójdę do labo dziś zrobić zakaźne. Reszte ogarne przed 7.6 Wkurza mnie tylko że kupę kasy to kosztuje, albo dramatyzuje bo nie pamiętam dokładnie ile placilam.
Pamiętacie może ile płaciliście?
Motylkowelove wiem o czym piszesz, tylko że ja przez ostatnie 8 lat naszego życia na lekarzy wydaliśmy około 70-80 tys. I szczerze mówiąc mam już na kogo wydawać ciężko zarobione złotówki dlatego kombinuje. Jednak widzę nic z tego. Chciałam być sprytniejsza niz ładniejsza ;-)
Daria czy miałaś już wyniki krwi?? Jestem ciekawa jak diabli.
Będę trzymała kciuki :-)Wiem kochana jak jest bo ja na kredycie przez badania itd. ale iść do rodzinnej co mi wpisze 2 badania po 6 zł na NFZ a reszte muszę płacić to szkoda mojego zachodu jazdy i czekania na poczekalni :/
Jutro o 9 50 mam [emoji4]