Ja też oddaje krew od 2006 roku, i kurczak brakuje mi 20ml do 20 litrów i bym miała już zasłużonego dla zdrowia narodu, miałam teraz przed zrobieniem testu iść oddać krew ale nie chorobą rozłoŻyła, a teraz znów ban na całą ciążę... [emoji4]Na mnie pobieranie krwi nie robi wrażenia, bo oddaję krew honorowo od 10lat :-) na koncie
reklama
motylkowelove
Fanka BB :)
Dziękuję mam nadzieje ze mimo trudności i lekow maluszek rozwija się prawidłowoBędę trzymała kciuki :-)
Ale już mam stres
Używam co drugi czy trzeci dzień.Właśnie zastanawiam się czy kupić, ale z drugiej strony użyje raz czy dwa i będzie leżeć..
Jak się zaziebie to paranoicznie sprawdzam czy wszystko pik pika dobrze
I mąż czasem prosi czy może posłuchać serduszka przed snem. Cudowna sprawa.
Oj przestań, musi być dobrzeDziękuję mam nadzieje ze mimo trudności i lekow maluszek rozwija się prawidłowo
Ale już mam stres
Ewelina1406
To normalne, że się stresujesz. Na pewno wszystko jest w porządku :-*Dziękuję mam nadzieje ze mimo trudności i lekow maluszek rozwija się prawidłowo
Ale już mam stres
motylkowelove
Nie wiem czy to dobrze tak często słuchać w sumie ...Używam co drugi czy trzeci dzień.
Jak się zaziebie to paranoicznie sprawdzam czy wszystko pik pika dobrze
I mąż czasem prosi czy może posłuchać serduszka przed snem. Cudowna sprawa.
Ja chyba nie bede kupować nie wiem ewentualnie w wyższej ciąży jak słabe ruchy to może wtedy ale tez nie wiem czy jest sens bo w razie w to na izbę i tak trzeba i chyba dam we spokój [emoji4]
motylkowelove
No ja wiem że musi i caly czas sobie tak piwtarzam , ale mimo wszystko kurczaczek to trudna cisza i boję się :/Oj przestań, musi być dobrze
reklama
motylkowelove
Niby tak chociaż w wyższych tyg to nawet to nie uspokoiJa mam o tyle gorzej ze do sensownego szpitala kawałek a w uk jest często psychologia plus przy moim oanikowaniu to lepiej te 20 sekund posłuchać i się uspokoić niż panikowc I dzidzi męczyć
Ale Ty masz mało kiedy wizyty więc zrozumiałe
Ja tak myślę może i bym kupiła ale pewnie bym często nie słuchała [emoji4] może zapytam znajomych może ktoś ma