reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Na mnie pobieranie krwi nie robi wrażenia, bo oddaję krew honorowo od 10lat :-) na koncie
Ja też oddaje krew od 2006 roku, i kurczak brakuje mi 20ml do 20 litrów i bym miała już zasłużonego dla zdrowia narodu, miałam teraz przed zrobieniem testu iść oddać krew ale nie chorobą rozłoŻyła, a teraz znów ban na całą ciążę... [emoji4]

reklama
Używam co drugi czy trzeci dzień.
Jak się zaziebie to paranoicznie sprawdzam czy wszystko pik pika dobrze :)
I mąż czasem prosi czy może posłuchać serduszka przed snem. Cudowna sprawa.
Nie wiem czy to dobrze tak często słuchać w sumie ...
Ja chyba nie bede kupować nie wiem ewentualnie w wyższej ciąży jak słabe ruchy to może wtedy ale tez nie wiem czy jest sens bo w razie w to na izbę i tak trzeba i chyba dam we spokój [emoji4]

Ja mam o tyle gorzej ze do sensownego szpitala kawałek a w uk jest często psychologia plus przy moim oanikowaniu to lepiej te 20 sekund posłuchać i się uspokoić niż panikowc I dzidzi męczyć :)

reklama
Ja mam o tyle gorzej ze do sensownego szpitala kawałek a w uk jest często psychologia plus przy moim oanikowaniu to lepiej te 20 sekund posłuchać i się uspokoić niż panikowc I dzidzi męczyć :)
Niby tak chociaż w wyższych tyg to nawet to nie uspokoi
Ale Ty masz mało kiedy wizyty więc zrozumiałe
Ja tak myślę może i bym kupiła ale pewnie bym często nie słuchała [emoji4] może zapytam znajomych może ktoś ma

Do góry