reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja Mloda radziłam we wrześniu ale ciepło było.
Teraz będzie grudzień, boję się tego, bo jak byłam w szpitalu to jedna dziewczyna opowiadała że grzeją mocno w szpitalu i dziewczyny otwierają okna, mam nadzieję że żadnej nie przyjdzie do głowy otwierać na dziale noworodków.

Ja tez rodzilam we wrzesniu ale wtedy bylo ponad 30 stopni :)

Anet a mnie się wydaje ze lepiej ze bedziemy rodzic zima. Rany się szybciej goja ... gdzie by nie byly. Nogi tak nie puchna jak w upal. Ja tam się ciesze.
Na wiosne juz skrzacili beda takie pocieszne :);).

Nie wiem czy sie w jakas kurtke zmieszcze z takim brzucholem :D czy rany sie beda szybciej goic hmm no nie wiem nie da sie latac bez majtek po domu :D jedyne wlasnie z czego sie ciesze ze na wiosne bedzie fajnie chodzic na spacery bo dzidzi ani za duze ani za male :)

reklama
Ja w ciazy stosowalam na hemoroidy czopki i masc jakas najlepiej zapytac w aptece cos dadza o dziwo jak schudlam teraz to hemoroidy sie "wchlonely" spowrotem i przy pierwszej ciazy moja gin mi mowila ze jak tylko sa w srodku to wtedy nie przeszkadzaja i to prawda.

Ooo a mogłabyś polecić jakieś miejsce ? :) wybieramy się za 2 tyg a nic nie zarezerwowaliśmy jeszcze :D szukam głównie pod kątem naszej aktywnej 3-latki

Jest taka bieszkadzka kolejka lesna :) chwile to trwa bo jedzie baardzo pomalutku ale fajnie sie przejechac :) z 3 latka to juz spokojnie mozna isc na jakis szlak ;)

Jest taka bieszkadzka kolejka lesna :) chwile to trwa bo jedzie baardzo pomalutku ale fajnie sie przejechac :) z 3 latka to juz spokojnie mozna isc na jakis szlak ;)
To ja z moją nią jechałam [emoji4] moja wtedy miała niecałe 2 lata i zasnęła w trakcie jazdy [emoji1] to jest koło Przyslupia. Polecam tam smazalnie pstrąga [emoji4]

Załączniki

• pol_pl_Procto-Glyvenol-10-czopkow-import-rownolegly-794_2.png
    pol_pl_Procto-Glyvenol-10-czopkow-import-rownolegly-794_2.png
    77,4 KB · Wyświetleń: 51
Z nią tak ale nie wiem jak ze mną :pno chyba ze są kibelki na trasie bo ja bez tego ani rusz :D ogólnie obiecałam sobie aktywnosc w tej ciąży a póki co mam zakwasy od leżenia , plecy bolą po przejściu niewielkich odległości

reklama
Do góry