reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Locja, Agula dziekuje.

Agula corka to starsza siostra blizniaczka mojego starszego synka. Urodzila sie tak jak jej brat w 34 tc, gdyby mnie "lekarz" nie zlekcewazyl i nie odeslal do innego szpitala moje dziecko by zylo. Zyla nie spelna dobe, walczyli o zyvie mojego dziecka, nie dali rady... piekna, zdrowo rozwijajaca sie dziewczynka, byla sekcja ... Zdrowa, zdolna do samodzielnego zycia poza lonem matki, wiecej nie dalam raxy czytac, za duzo jak dla mnie.
O matko współczuję ci [emoji29][emoji22]

reklama
Locja, Agula dziekuje.

Agula corka to starsza siostra blizniaczka mojego starszego synka. Urodzila sie tak jak jej brat w 34 tc, gdyby mnie "lekarz" nie zlekcewazyl i nie odeslal do innego szpitala moje dziecko by zylo. Zyla nie spelna dobe, walczyli o zyvie mojego dziecka, nie dali rady... piekna, zdrowo rozwijajaca sie dziewczynka, byla sekcja ... Zdrowa, zdolna do samodzielnego zycia poza lonem matki, wiecej nie dalam raxy czytac, za duzo jak dla mnie.
Straszne, bardzo Ci wspolczuje

Witam dziewczynki....ja co do przeczuc czy bedzie chłopiec czy dziewczynka to mam przeczucie ze chlopak zreszta jest mi to obojetne...
No i powiem Wam ze zycie samo zdecydowało od dzis przez tydzien jestem na l4 ponieważ moja corka się rozlozyla i to poważnie ma biegunke wymioty i temperature a wczoraj wieczorem zemdlala wiec dzisiaj lekarz i wolne i mam w nosie ta wredna kobiete jaka jest moja szefowa
Duzo zdrowka dla coreczki, pewnie jakiś wirus się przypaletal oby szybko odpuscil.Szefowa się wogole nie przejmuj

Locja, Agula dziekuje.

Jejku niewyobrazalna tragedia :( tak mi przykro :(

Dziewczyny, które uzywaja detektora- jakie tetno mają wasze dzieciaczki? :)
Zależy między 130-165 :)

Ja dzisiaj w pracy siedzę, ledwo oczy otwieram wiek pierwszy raz od trzech miesięcy wypiłam kawę. Mocha słaba ale zawsze to kofeina [emoji14]

W dodatku zadzwoniła niedawno moja położna z informacją że doszło do pomyłki w danych osobistych przy podpisywaniu próbki z krwią na badania genetyczne więc jutro muszę się stawić znowu..... Ulga, bo jak zobaczyłam na wyświetlaczu kto dzwoni to aż mi serce stanęło, na liście że szpitala była informacja że jeśli coś nie tak z badaniami to położna do 5dni się skontaktuje....

U nas teściowa ma parcie na wnuka bo ma 3 wnuczki. Ja ostatnio myślałam że fajnie byłoby mieć parkę, ale też fajnie jakby były dwie dziewczynki;) także będzie co będzie i tak będzie dobrze!;)

Hej dziewczyny ale dzisiaj goraco ledwo dysze. Pamietam jak 8 lat temu bylam w ciazy z synem i w lipcu byly takie upały, że wiatrakow nigdzie nie bylo a brzuch mialam spory wtedy. O 15 mam wizyte u ginekologa 3 tyg juz nie bylam stresuje się.
3jgxvkcb2xw64qsl.png

Hej dziewczyny ale dzisiaj goraco ledwo dysze. Pamietam jak 8 lat temu bylam w ciazy z synem i w lipcu byly takie upały, że wiatrakow nigdzie nie bylo a brzuch mialam spory wtedy. O 15 mam wizyte u ginekologa 3 tyg juz nie bylam stresuje się.
3jgxvkcb2xw64qsl.png

Ja dwie corki rodzilam w upalach teraz az sie boje zimy i duzego brzucha :)
nie denerwuj sie z dzidzia napewno wszystko wporzadku, daj znac po wizycie.

reklama
Locja, Agula dziekuje.

DZIELNA KOBITKA Z CIEBIE!

Do góry