reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

To tak jak ja Aga. Moge przytyc max 7kg, tak powiedział mi lekarz. Jak narazie schudlam 4kg i waga stoi mi w miejscu. Żałuję ze nie będę miec takiego fajniusiego zgrabnego brzuszka...

Marta, Ty chyba kiedys tam pytałas czy jest ktoś z okolic K-c... Zatem melduje się :). To sem ja ;).

reklama
Hej. Ja jak zwykle witam się i żegnam nocą ;).
Gratuluje udanych wizyt !!!
Mnie dzisiaj bardzo w pachwinie z prawej ciągnęło, nie wiem czy sobie naciągnęłam w nocy czy od czego to?! Mam nadzieje, ze jutro będzie już ok.
Na obiadek mezus zrobił młode ziemniaczki z koperkiem, fasolkę szparagową i jajo sadzone. Do tego maślanka i było mniam oczywiście do połowy talerza, potem się postawiło, ale na szczęście piesek dokończył :p.
Jutro z okazji Dnia Mamy zabieramy obie mamy na obiad na rybę.
Tyle o jedzeniu napisałyście, że normalnie zaślinie się tu w łożku i na 100% będzie mi się żarcie śniło :D. A niestety jak mam już ochotę na coś to na same niezdrowe żarcie i ewentualnie pączki :p. Ech... tylko ta cukrzyca :(
Dobrej nocy!
i

Miłego dnia! :D

Hejo :)!

Ale się wyspałam. Spie w tej ciazy jak zabita. Dawno mi tak dobrze nie bylo :laugh2:!
Motylku nie miewam takich snów. Mogli by mnie z łózkiem wynieść i bym spała ;).

Cudowmy dzionek sie zapowiada. Moje chlopaki z racji Dnia Mamy zabieraja mnie dzisiaj nad zalew do Chech :biggrin2:.

Udanej soboty :wink:.

U mnie to samo tak mi się śni mocno [emoji4]
Dzisiaj jakieś mocne burze zapowiadają więc oby tylko gradu nie było bo mi grzadki strzaska :/

Wszystkim Mamom obecnym i przyszlym życzę miłego dnia i składam serdeczne życzenia [emoji7]

9aadd1dc09f87ab7ab8a76ef18404e07.jpg

Załączniki

• 9aadd1dc09f87ab7ab8a76ef18404e07.jpg
    9aadd1dc09f87ab7ab8a76ef18404e07.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 362
reklama
Do góry