reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja tez zjadła truskawek :D i kiwi moje 2 przysmaki i sok pomarańczowy 100 :)
Jeśli chodzi o fizycznośc hm... lenistwo nie chce mie sie nawet nie chcieć ... ostatnio boli mnie bardziej kregosłup krzyzowy niz zwykle chyba temu ze macica rosnie i sie wszytsko rozciaga ... a ja doscyz ze po zatsrzykach bóle kostne to jeszcze mój kregosłup sam w sobie juz przeszedł swoje ;/
O to to.... Do mnie przyjechał dzisiaj lekarz dyżurny w nocy bo miałam taki napad bólu rwy kulszowej że myślałam że umrę, wymioty, sama ślina I krew... Stan podgoraczkowy, o 4.30 rano przyszedł, potwierdził że rwa kulszowa, żeni ebardzo ma jak pomóc I tyle go było uuuuuuu....

reklama
Już po wizycie :). Jednak mój lekarza zawsze potrafi mnie pozytywnie naładować :). Krwiaczek się wchłonął, dzidziuś machał rączkami i nóżkami jak szalony. Według USG ma 9 tygodni i 4 dni i według ostatniego OM 9 i 6 więc wszystko gra. Serduszko pięknie bije. JupJupiJup :):-D.
Dostałam skierowanie na prenatalne w poniedziałek mam dzwonić o termin.

;) Wena Was dziewczyny widze nie opuszcza. Przez kilka godzin prawie dwie strony naskrobałyście...

Truskawki i ja moge kg jesc. Wczoraj z lodem i maslanka miksowalam na sorbet. I synu czeresnie kupilam a sama chyba wiecej wciagłam :tak:..

Już po wizycie :). Jednak mój lekarza zawsze potrafi mnie pozytywnie naładować :). Krwiaczek się wchłonął, dzidziuś machał rączkami i nóżkami jak szalony. Według USG ma 9 tygodni i 4 dni i według ostatniego OM 9 i 6 więc wszystko gra. Serduszko pięknie bije. JupJupiJup :):-D.
Dostałam skierowanie na prenatalne w poniedziałek mam dzwonić o termin.
Super cieszę się :*

Ja niekiedy zamkne drzwi i juz musze leciec spowrotem :D a jak jeszcze wypije wiecej to calkiem hehe ale moj organizm tez nie przyzwyczajony bo dawniej 0,5 l na dzien nie raz wypijalam tylko.
A ja wlasnie jem sledzia :) zjadlam pol i stwierdzam ze mi nie smakuje :D

A jak U was z aktywnoscia? Rower, pływanie, jogging?
Macie na to siły?
Ja ledwo do sklepu się tocze, sił mi brak i czuję się jakbym już miała +20kg..... A wiem że są mamuśki które w ogóle nie muszą zmieniać stylu bycia w ciazy, ćwiczą, są fit, piękne, zadbane, u malowane, z ulozonymi włoska i I w bucikach na obcasie ech.... Mam taką w pracy na swoim piętrze i aż mnie zazdrość zżera jak ja widzę....
Ja przed ciaza duzo ćwiczyłam a teraz mam zakaz.profilaktycznie bo pierwsza poronilam a druga byla zagrozona od samego początku.(ledwo ja donosilam)lepiej sobie odpuścić trzeba chuchac na zimno

reklama
Do góry