O to to.... Do mnie przyjechał dzisiaj lekarz dyżurny w nocy bo miałam taki napad bólu rwy kulszowej że myślałam że umrę, wymioty, sama ślina I krew... Stan podgoraczkowy, o 4.30 rano przyszedł, potwierdził że rwa kulszowa, żeni ebardzo ma jak pomóc I tyle go było uuuuuuu....Ja tez zjadła truskawek i kiwi moje 2 przysmaki i sok pomarańczowy 100
Jeśli chodzi o fizycznośc hm... lenistwo nie chce mie sie nawet nie chcieć ... ostatnio boli mnie bardziej kregosłup krzyzowy niz zwykle chyba temu ze macica rosnie i sie wszytsko rozciaga ... a ja doscyz ze po zatsrzykach bóle kostne to jeszcze mój kregosłup sam w sobie juz przeszedł swoje ;/
reklama
Aguu..la
Fanka BB :)
Już po wizycie . Jednak mój lekarza zawsze potrafi mnie pozytywnie naładować . Krwiaczek się wchłonął, dzidziuś machał rączkami i nóżkami jak szalony. Według USG ma 9 tygodni i 4 dni i według ostatniego OM 9 i 6 więc wszystko gra. Serduszko pięknie bije. JupJupiJup .
Dostałam skierowanie na prenatalne w poniedziałek mam dzwonić o termin.
motylkowelove
Aguu..la
A czy wy tez tak macie jak na obrazku?
Dobre ... Usmialam się...
Ja latam często .
Super cieszę się :*Już po wizycie . Jednak mój lekarza zawsze potrafi mnie pozytywnie naładować . Krwiaczek się wchłonął, dzidziuś machał rączkami i nóżkami jak szalony. Według USG ma 9 tygodni i 4 dni i według ostatniego OM 9 i 6 więc wszystko gra. Serduszko pięknie bije. JupJupiJup .
Anet29
Ja niekiedy zamkne drzwi i juz musze leciec spowrotem a jak jeszcze wypije wiecej to calkiem hehe ale moj organizm tez nie przyzwyczajony bo dawniej 0,5 l na dzien nie raz wypijalam tylko.
A ja wlasnie jem sledzia zjadlam pol i stwierdzam ze mi nie smakuje
A ja wlasnie jem sledzia zjadlam pol i stwierdzam ze mi nie smakuje
natka100
Ja przed ciaza duzo ćwiczyłam a teraz mam zakaz.profilaktycznie bo pierwsza poronilam a druga byla zagrozona od samego początku.(ledwo ja donosilam)lepiej sobie odpuścić trzeba chuchac na zimnoA jak U was z aktywnoscia? Rower, pływanie, jogging?
Macie na to siły?
Ja ledwo do sklepu się tocze, sił mi brak i czuję się jakbym już miała +20kg..... A wiem że są mamuśki które w ogóle nie muszą zmieniać stylu bycia w ciazy, ćwiczą, są fit, piękne, zadbane, u malowane, z ulozonymi włoska i I w bucikach na obcasie ech.... Mam taką w pracy na swoim piętrze i aż mnie zazdrość zżera jak ja widzę....
reklama
motylkowelove
Widać
Ale się najadłam hahah
Ale się najadłam hahah