reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
KarOls9
Dziękuje .
Nie pisałam wcześniej bo dwie ciaze stracilam w 8 i 9tyg. Zwyczajnie się bałam... Teraz tez w 8 tyg zaczełam plamic. Telefon do gina i jadac do szpitala bylam pewna ze juz po... Na miejscu uslyszalam pierwszy raz serduszko. Dzidziek rośnie ale jest maly krwiaczek i stad plamienia... Dzis okaze sie co z tym wynaczynieniem. Oby sie wchlanialo bo caly czas plamie. Jestem na L4. Leze.. nudze sie... mysle... I .was czytam .
Natka 100 glowa do gory. Musi byc dobrze! Ale wiem co czujesz. Tez miewam takie dni. Wtedy staram się zajac czyms zeby nie myślec..

Potworny lęk dzisiaj czuje az plakac mi sie chce
So ko ja wczoraj do męża rano mówię
"słuchaj, a jak tam nic nie ma już? Albo nie urósł od 3tyg? Niby tetno ok ale co jeśli są wady inne i nie rośnie?
No spójrz sam, brzuch jak deska jak leżę rano na plecach, jakim cudem tam ma być dziecko??"
Rano brzucha nie mam w ogóle. Nienawidzę porankow.
W ogóle nie czuje ciąży.

Ale za to czuję jak się maluszek rusza (!!!) od wczoraj więc jestem spokojna, zwłaszcza po jedzeniu.

Waga mi stoi od miesiąca na 54.9kg..raz się najadlam to wyskoczyło na 56.8 ale to pewnie pomyłka wagi.

Jadę na owocach, chlebie z masłem i płatkach śniadaniowych.
Czasem zjem obiad jak mi podejdzie.

I coś z kfc.
Lub z McDonalda.
Na zupki chińskie miałam fisia na poczatku, na pomidorowa I ser w ziołach.
Już przeszło, teraz mdli.

Miałam atak rwy kulszowej, wezwałam lekarza do domu w środku nocy.
Nic nie zrobił.
Mam sobie robić ciepłe okłady na krzyż (!?!)
I lykac paracetamol.

Trzymam kciuki z wizytujce, niech Moc Będzie z Wami :)

Dziekuje wszystkim za odpowiedzi :* najbardziej wlasnie dreczyly mnie te gumy :) no to jedna zupka chinska oczywiscie ostra mi nie zaszkodzi :D a dzis na obiad i tak bede szykowac watrobke haha

Ja mialam straszna faze na mcflurry z lionem, coca cole i lody truskawkowe grycana xD

Naprawde 20 tydz?szok .ja panikuje bo w poprzedniej ciazy ten brzuch juz szybko byl widoczny a teraz nic. Troche mnie uspokoiłaś.
17tc.
Zaczynałam z wagi 49kg przy wzroście 167cm.
Patyczak.
Nie bój żaby wszystko dobrze z Tobą :*
FB_IMG_1527235210263.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1527235210263.jpg
    FB_IMG_1527235210263.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 324
reklama
Do góry