zapamietajcie gdzie czulyscie pierwszy ruch, lewa strona to chlopiec a prawa to dziewczynka
A ja wyczytałam że jak śpi się na prawym boku to dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zapamietajcie gdzie czulyscie pierwszy ruch, lewa strona to chlopiec a prawa to dziewczynka
Ja bym wolała nie wiedzieć u mnie wszystko bardzo długo trwało , skurcze krzyżowe 21h , brak rozwarcia i koniec końców cc ..Zazdroszczę tych ruchów [emoji4] i tego ze wiecie jak to wszystko ma przebiegać[emoji6]
Możliwe ale ja wolę się odzwyczajac bo wcześniej czy później będzie trzeba się przyzwyczaić na bokuAle na brzuchu jak najbardziej mozna lezec/spac ja np nienawidze lezec na brzuchu na codzien a jak jestem w ciazy to mam taka potrzebe i bede tyle tak lezec ile moj brzuszek mi na to pozwoli
Mi z chłopcami też się zgadza a teraz jak wpisuje do 16 marca poczęcie to dziewczynka a od 17 marca chlopiec a nie jestem pewna kiedy to mogło być dokładnie heheA mi akurat to sie zgadza z obydwoma corkami bo tam sie inaczej liczy lata i na przeliczniku wyliczalam pozniej sprawdzilan w tabelce.
Mi z chłopcami też się zgadza a teraz jak wpisuje do 16 marca poczęcie to dziewczynka a od 17 marca chlopiec a nie jestem pewna kiedy to mogło być dokładnie hehe
A ja wyczytałam że jak śpi się na prawym boku to dziewczynka
Ja tez około 20 tyg czułam.tylko z wieczora jak sobie podjadlamRuchy z synem to ja czulam dopiero kolo 20 tygodnia, pewnego ranka jak leżałem w łóżku nagle poczułam jak coś mi się wybebesza I z prawej strony brzucha taką kulkę ujrzałam, fajne uczucie. Nie mogę się doczekać znów tych ruchów ciekawe czy to się sprawdzi I przy drugiej ciąży poczuje szybciej
Nie no raczej nie hehe w 8 tyg miałam USG by było widać ja myślę że specjalnie taK żebym nie wiedziała kto się kryje w brzuszku z chłopcami się sprawdziło to teraz bym ku temu się kierowała a tak niewiem heheHaha no to nie zle moze blizniaki tylko jedno sie schowalo