reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Z tym testem się wstrzymam jeśli wyjdzie USG nie tak jak powinno być to wtedy zrobię. Ja dzis uciekam na zakupy z córeczka i koleżanką. Znając zycie sobie nic nie kupię ale małej za to dużo [emoji39] a jutro jest plan grill u teściowej [emoji4]

reklama
Hej Dziewczyny,

Ja tez bardzo prosze o kciuki!

Wizyta dzis o 12 - mega denerwuje sie czy moj maly incydent z plamieniem nie byl oznaka czegos zlego... :( caly tydzien udalo mi sie zachowac spokoj, a teraz totalna rozsypka :(

Jesli jednak wszystko byloby dobrze to na nastepnym spotkaniu PAPPA i USG genetyczne (ja na pewno zrobie kombo). Ale poki co boje sie jeszcze tak daleko wybiegac w przyszlosc mimo iz to tylko dwa tygodnie...

Ja jestem strasznie rozzalona, bo miałam wybrac sie dzis na wieczór panieński, ale przez nudności najprawdopodobniej odpuszcze. A tak na to liczylam :( :(

reklama
Do góry