reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Kochane jak nie problem wystawcie awatarki jakieś co ja jak czytam to mi sie Nicki zalewają te bzz [emoji8]

Ja zaczęłam oglądać przyjaciółki taka misja na ciążę sezonów dużo to lux

reklama
Ja patrze na pierwsza milosc czasami :) a bardzo sporadycznie diagnoza i przyjaciolki.
Ja uwielbiam ogladac o szpitalach itp lubie patrzec na wstydliwe choroby itp. Jak bylam w pierwszej ciazy to ogladalam porod z zaskoczenia, babki nie wiedzialy ze sa w ciazy i zaczynaly rodzic i nie wiedzialy co sie dzieje a drugie bylo urodzeni do adopcji i przy tym zawsze sie rozklejalam no bo jak mozna oddac wlasne dziecko? Niektore po porodzie sie wycofywaly z tego
Tez ogladalam porod z zaskoczenia

@Anet23 śmiałam się wlasnie do męża że jak będzie pierwsze dziecko urodzone w styczniu to u nas w gazecie foto zawsze wstawiaja;)

Ja nie lubię ckliwych tasiemcow w których ktoś z kimś a później z kimś innym i nagle robią się klebuszki związków, dramatów i zagadek miłosnych z mnóstwem łez i nieslubnych dzieci xD

I koniecznie jeden wypadek z amnezja lub rakiem :]
Ja tez nie lubie [emoji14]
Za to wkrecilam sie w Diagnoze, ale to glownie dlatego, ze w moim miescie kręcona haha :p
Ja już po wizycie widzialam serduszko, cieszę się na maksa. Termin porodu wypada mi na 31 grudzień:-) :)
Super :* :*

24.05 mam badania prenatalne w Mojej przychodni będę w 11 tyg w rejestracji pielęgniarka powiedziała, że może za Wcześnie ale tydzień później jest Boże Ciało. Jeśli lekarz powie, że za wcześnie umowie się nim na inny termin ale juz do niego do gabinetu. Juz nie mogę sie Doczekać [emoji4]

reklama
24.05 mam badania prenatalne w Mojej przychodni będę w 11 tyg w rejestracji pielęgniarka powiedziała, że może za Wcześnie ale tydzień później jest Boże Ciało. Jeśli lekarz powie, że za wcześnie umowie się nim na inny termin ale juz do niego do gabinetu. Juz nie mogę sie Doczekać [emoji4]
Mam prenatalne na ten sam dzień, nie jestem pewna który to będzie tydzień ale pomiędzy 12-13.... :)
Termin mam teoretycznie 7.12
Ale wg ostatniego usg mam teraz 10t3d więc cholera wie na kiedy mam termin :D dowiem się za 13dni :)

Do góry