MatiMar
Fanka BB :)
@HappyElephant Ja chyba jednak też bym wolała urodzić na początku stycznia. Też masz TP na koniec grudnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam termin na 15.12 z miesiączki a z USG na 14.12 [emoji4]Mam prenatalne na ten sam dzień, nie jestem pewna który to będzie tydzień ale pomiędzy 12-13....
Termin mam teoretycznie 7.12
Ale wg ostatniego usg mam teraz 10t3d więc cholera wie na kiedy mam termin dowiem się za 13dni
Wiec faktycznie może być za wcześnie ale niestety później jest Boże Ciało i przesunęło by sie o kolejny tydzień zobaczymy co lekarz powie [emoji4]Mam prenatalne na ten sam dzień, nie jestem pewna który to będzie tydzień ale pomiędzy 12-13....
Termin mam teoretycznie 7.12
Ale wg ostatniego usg mam teraz 10t3d więc cholera wie na kiedy mam termin dowiem się za 13dni
Łoooo... Tak wcześnie już zdjęcie w 3D??? Mega [emoji7][emoji7][emoji7]
Niezupełnie sam koniec, bo z miesiączki 21.12, a z ostatniego USG 25.12. Ale mój syn był spóźniony, wywoływali go osiem dni po terminie, więc jeśli termin zostanie około 25, a rodzeństwo też będzie ze spóźnialskich, to kto wie, może się uda@HappyElephant Ja chyba jednak też bym wolała urodzić na początku stycznia. Też masz TP na koniec grudnia?
Juz chyba Ci pisalam ;-) tez mam corkie z marca 17;-) i prawie mialam dzidzi z grudnia 18. Moze zaciaze znowu w czerwcu to kolejne bedzie z marca tyle ze 19;pNiezupełnie sam koniec, bo z miesiączki 21.12, a z ostatniego USG 25.12. Ale mój syn był spóźniony, wywoływali go osiem dni po terminie, więc jeśli termin zostanie około 25, a rodzeństwo też będzie ze spóźnialskich, to kto wie, może się uda
Młody jest z marca 2017 i chyba wolałabym, żeby przy różnicy wieku 21 miesięcy były już te rocznikowe dwa lata. Logiczniej jakoś. Poza tym wolałabym dziecko z początku roku, niż z końca.
No i najzwyczajniej w świecie nie chcę, żeby biedactwo miało urodziny w okresie świątecznym
Nawet z tego samego dniaJuz chyba Ci pisalam ;-) tez mam corkie z marca 17;-)