reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Ale świetne te zdjęcia 3D! Nie robiłam takiego USG i w tej ciąży też pewnie nie zrobię, ale taki totalny okruszek wygląda niesamowicie <3

Ja patrze na pierwsza milosc czasami :) a bardzo sporadycznie diagnoza i przyjaciolki.
Ja uwielbiam ogladac o szpitalach itp lubie patrzec na wstydliwe choroby itp. Jak bylam w pierwszej ciazy to ogladalam porod z zaskoczenia, babki nie wiedzialy ze sa w ciazy i zaczynaly rodzic i nie wiedzialy co sie dzieje a drugie bylo urodzeni do adopcji i przy tym zawsze sie rozklejalam no bo jak mozna oddac wlasne dziecko? Niektore po porodzie sie wycofywaly z tego

reklama
Do góry