Wow!! Epickie !!!
reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
EklerkaDaria
HappyElephant
Ale świetne te zdjęcia 3D! Nie robiłam takiego USG i w tej ciąży też pewnie nie zrobię, ale taki totalny okruszek wygląda niesamowicie <3
EklerkaDaria
Doczytam was późnym wieczorkiem, bo w gościach jestem. @motylkowelove , @Dagaa11 super! Cieszę się razem z Wami!
natka100
Wow ale fajne usg
motylkowelove
Wow też chce taka focie [emoji7] cuudo
Anet29
Ja patrze na pierwsza milosc czasami a bardzo sporadycznie diagnoza i przyjaciolki.
Ja uwielbiam ogladac o szpitalach itp lubie patrzec na wstydliwe choroby itp. Jak bylam w pierwszej ciazy to ogladalam porod z zaskoczenia, babki nie wiedzialy ze sa w ciazy i zaczynaly rodzic i nie wiedzialy co sie dzieje a drugie bylo urodzeni do adopcji i przy tym zawsze sie rozklejalam no bo jak mozna oddac wlasne dziecko? Niektore po porodzie sie wycofywaly z tego
Ja uwielbiam ogladac o szpitalach itp lubie patrzec na wstydliwe choroby itp. Jak bylam w pierwszej ciazy to ogladalam porod z zaskoczenia, babki nie wiedzialy ze sa w ciazy i zaczynaly rodzic i nie wiedzialy co sie dzieje a drugie bylo urodzeni do adopcji i przy tym zawsze sie rozklejalam no bo jak mozna oddac wlasne dziecko? Niektore po porodzie sie wycofywaly z tego
reklama
Anet29
Ja już po wizycie widzialam serduszko, cieszę się na maksa. Termin porodu wypada mi na 31 grudzień
Super czasem mozesz urodzic w styczniu moze byc pierwsze urodzone dziecko w nowym roku