reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Orientujecie sie czy lekarz rodzinny moze luteine przepisac z refundacja?
Wydaje mi się ze tak, ale pewności nie mam.
Ja się wystraszyłam... bo tak mnie zakulo parę razy tam gdzie bobas zE na wylot już mi się płakać chciało ze coś się dzieje od razu wzięłam magnez do tej pory tak nie miałam oby się nie powtórzyło znowu, chce już wizytę
emoji20.png

Ale odganiam zle myśli tym że coś tam się rozciąga albo nie wiem , nie może byc źle ... musi byc dobrze
Wszystko będzie dobrze! Mnie ostatnio w nocy wybudzili ukłucie, więc musiało być dość mocne. Tez się denerwuje co jutro zobaczę. Musimy być dobrej myśli !
Hej Grudniowe mamusie :)

Melduje się, 10 tydzień i 4 dnień ciąży. Planowany termin porodu 2.12.2018

Juuupi!!!! :-) :):-) :):-) :):-) :)
Witaj :)
Mnie tez uspokajają, chociaz przed sama wizyta stres ogromny :) nie wiem czy dzisiaj zasne, bo juz tylko mysle... Dobrze, ze jutro mam co robic do tej 16, wiec moze jakos przezyje..
Trzymam kochana mocno kciuki za twoją wizytę ✊✊✊ Będzie dobrze bo tak być musi! Spodnie się przecież nie mogą zmarnować :D

reklama
Dzien dobry mamuśki [emoji7]
Wczoraj mialam tyle pracy, ze nawet nie mialam czasu odpisac,a wieczorem juz padlam szybko, ale wszystko na bieżąco czytalam.
Witam nowa mamusie[emoji8]

DAGA I MOTYLKOWELOVE powodzenia na wizytach, nie pamietam czy ktos jeszcze ma [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja juz na nogach JEM[emoji16][emoji16][emoji16] bo waga mi spadla troche a nie moge schudnąć ponizej 60.

Milego dnia[emoji7]

Dzien dobry mamuśki [emoji7]
Wczoraj mialam tyle pracy, ze nawet nie mialam czasu odpisac,a wieczorem juz padlam szybko, ale wszystko na bieżąco czytalam.
Witam nowa mamusie[emoji8]

DAGA I MOTYLKOWELOVE powodzenia na wizytach, nie pamietam czy ktos jeszcze ma [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja juz na nogach JEM[emoji16][emoji16][emoji16] bo waga mi spadla troche a nie moge schudnąć ponizej 60.

Milego dnia[emoji7]
Dziekuje :* @EklerkaDaria dzisiaj wizytuje ze mną, a @motylkowelove chyba w poniedzialek nie? :)

Ja mialam straszną noc... Po 2 obudził mnie okropny bol zeba, musialam wziąc paracetamol. Narazie jest ok, zobaczymy jak sytuacja sie dzisiaj powtorzy to sie umowie na przyszly tydzień na wizyte...

Ja narazie w domu, corke zaprowadzilam do szkoly. Zjem cos i pojade do Pepco i po odbior wynikow z labo :)

Hej wam,
W niedzielę mam komunię najstarszej corci i nie mam czasu Was poczytać. Czekają mnie trzy intensywne dni ale po niedzieli już tylko odpoczywam.
Czytam ze cos Was kłuje. Ja dziś odkąd wstałam czuje tak bardziej z lewej strony, tam gdzie dzidziek takie ukłucia co chwilę. Nie przypominam sobie takiego czegoś z poprzednich ciąż ale mam nadzieję że to tylko rosnaca macica.
Życzę Wam dziś udanych wizyt.

reklama
Hej u mnie samopoczucie tragedia głowa tak boli że aż w uszach mi piszczy:( miałam wizytowac 16 maja Ale udało mi się dziś wkręcić na wizytę na 19 15, mam już lekkiego stresa. Jestem tak zmęczona nie mam apetytu I ogólnie wszystko na nie:(

Do góry