reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Dziękuję za dobre słowo [emoji8] czasami to serio nie wiem czego się spodziewać
Ale staram się myśleć tylko pozytywnie

Ja miałam co tydzień potem jakoś co 2 ... mnie uspokaja , ja swiruje bez wizyty [emoji23] jak dziś np kuje mnie dalej a szkoda ze po tej stronie co dziecko : / mogłoby z drugiej
Mnie tez uspokajają, chociaz przed sama wizyta stres ogromny :) nie wiem czy dzisiaj zasne, bo juz tylko mysle... Dobrze, ze jutro mam co robic do tej 16, wiec moze jakos przezyje..

Te jeansy z lidla bede normalnie nosic. Sa tak przewygodne..a legginsy juz nosze..sa wygodne no i ostatnio gin mi powiedzi o jaka macica duza moze bliźniaki..ale byl 1 byczek, jak to gin okreslil, no i mnie troche wysadza na koniec dnia..chyba mam tam duzo miejsca i mi wszystko siedzi. Normalnie jakbym w ciazy byla:p

reklama
Hah dobrze wiedziec ze nie jestem sama ;)
Ja też z tych zmarzluchów :rolleyes2: więc dzisiejsze 27 st. mi absolutnie nie przeszkadzało :D. Lubię ciepełko i w ogóle twierdze, że urodziłam się nie w tym klimacie :p

Co do siku, to nie mam aż takiego parcia, w nocy robię jak kota wywalam na dwór (jeśli śpi w domu) czyli tak 4-5 rano.
Mi po porodzie garściami szły włosy :-( zakola miałam.. teraz minal ponad rok i juz ladnie odrosly ;-)

A zęby bolą czasem jak zimne jem :/ ale do dentysty dotrzec nie moge
Jesli zęby reagują na zimno to prawdopodobnie odsłonięte masz szyjki. Używasz pasty wybielające? Zmień pastę na Elmex zieloną, sensodyne albo meridiol. Ja tylko elmex używam, po innych pastach robi mi się wrażliwe przyzębie. Pasty Blanx też są fajne i wybielające a nie niszczą ( nie ścierają szkliwa ). :)
Ja cala ciaze chodzilam w moich ciuchach ktore nosilam przed ;-) bo te ciazowe to faktycznie worki poza tym drogie i na chwile tylko.. jedyne co to te spodnie jeansowe i legginsy kupilam
Ja również całą ciąże przechodziłam w normalnych ciuchach. Kupiłam tylko jeansy i kurtkę bo się nie dopinałam :p. Spodnie jeszcze mam mam nadzieje ze mole ich nie zjadły :p i mam nadzieje ze w nie wlezę ;)

Ostatnia edycja:
Do góry