natka100
Fanka BB :)
Akurat. Gdyby nie jury w kazdym kraju to by Polska by miala wysokie miejsceNo... A dopiero mówili ze nie polityczne [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat. Gdyby nie jury w kazdym kraju to by Polska by miala wysokie miejsceNo... A dopiero mówili ze nie polityczne [emoji23][emoji23]
Winni sie tlumaczą :dNo... A dopiero mówili ze nie polityczne [emoji23][emoji23]
Bedzie dobrze zobaczysz !!:*Tak sobie powtarzam Ale to nowość dla mnie w sumie żeby tak może jutro będzie lepiej [emoji4]
Mnie tez uspokajają, chociaz przed sama wizyta stres ogromny nie wiem czy dzisiaj zasne, bo juz tylko mysle... Dobrze, ze jutro mam co robic do tej 16, wiec moze jakos przezyje..Ja miałam co tydzień potem jakoś co 2 ... mnie uspokaja , ja swiruje bez wizyty [emoji23] jak dziś np kuje mnie dalej a szkoda ze po tej stronie co dziecko : / mogłoby z drugiej
Czekam z niecierpliwoscia na same dobre info jutro po 16;-)Mnie tez uspokajają, chociaz przed sama wizyta stres ogromny nie wiem czy dzisiaj zasne, bo juz tylko mysle... Dobrze, ze jutro mam co robic do tej 16, wiec moze jakos przezyje..
Oczywiscie dam znacCzekam z niecierpliwoscia na same dobre info jutro po 16;-)
Ja też z tych zmarzluchów więc dzisiejsze 27 st. mi absolutnie nie przeszkadzało . Lubię ciepełko i w ogóle twierdze, że urodziłam się nie w tym klimacieHah dobrze wiedziec ze nie jestem sama
Jesli zęby reagują na zimno to prawdopodobnie odsłonięte masz szyjki. Używasz pasty wybielające? Zmień pastę na Elmex zieloną, sensodyne albo meridiol. Ja tylko elmex używam, po innych pastach robi mi się wrażliwe przyzębie. Pasty Blanx też są fajne i wybielające a nie niszczą ( nie ścierają szkliwa ).Mi po porodzie garściami szły włosy :-( zakola miałam.. teraz minal ponad rok i juz ladnie odrosly ;-)
A zęby bolą czasem jak zimne jem :/ ale do dentysty dotrzec nie moge
Ja również całą ciąże przechodziłam w normalnych ciuchach. Kupiłam tylko jeansy i kurtkę bo się nie dopinałam . Spodnie jeszcze mam mam nadzieje ze mole ich nie zjadły i mam nadzieje ze w nie wlezęJa cala ciaze chodzilam w moich ciuchach ktore nosilam przed ;-) bo te ciazowe to faktycznie worki poza tym drogie i na chwile tylko.. jedyne co to te spodnie jeansowe i legginsy kupilam