aga6
Fanka BB :)
Ja teraz wlaczylam z ciekawosci xDOglądacie eurowizje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz wlaczylam z ciekawosci xDOglądacie eurowizje?
się rozejrze u mnie jeszcze 14 dni.... Przeklęte 14 dni, dwa w dupe kopane tygodnie swirowania.....Ok tylko weź uniwersalny [emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie później też dopiero 25 wizyta :/ mam nadzieję ze cal y czas będzie ok bo czasami to mam całą głowęsię rozejrze u mnie jeszcze 14 dni.... Przeklęte 14 dni, dwa w dupe kopane tygodnie swirowania.....
O ciąży dowiedziałam się 7.04, pierwsze usg bylo 10.04, następnie 18.04 I ostatnie 31.04.To jak często macie wizyty?
Sama właśnie mam na odwrót, mnie wizyty mocno stresują dlatego jeśli mam leki i nic się nie dzieję to wolę ich nie mieć za często
Następna dopiero 5 czerwca!
W ciazy czesto cos ciagnie/kluje ;-) to normalne! Wszystko sie tam rozciagaJa miałam co tydzień potem jakoś co 2 ... mnie uspokaja , ja swiruje bez wizyty [emoji23] jak dziś np kuje mnie dalej a szkoda ze po tej stronie co dziecko : / mogłoby z drugiej
Oglądam jak zawsze co roku. Szkoda"ze to polityczne głównieOglądacie eurowizje?
Tak sobie powtarzam Ale to nowość dla mnie w sumie żeby tak może jutro będzie lepiej [emoji4]W ciazy czesto cos ciagnie/kluje ;-) to normalne! Wszystko sie tam rozciaga
No... A dopiero mówili ze nie polityczne [emoji23][emoji23]Oglądam jak zawsze co roku. Szkoda"ze to polityczne głównie