reklama
HappyElephant
Fanka BB :)
W Lidlu mają czasem ubranka z bio bawełny, świetne są. Młody miał sweterek i przy następnej okazji kupiłam mu podobny w większym rozmiarzeHej co do zakupow to tez mam zamiar kupić te spodnie w Lidlu no i oczywiscie rozgladam sie za tymi maciupenkimi ciuszkami ale te tylko oglądam
Uuu to trochę dużo chodzisz, ja przed spaniem oczywiście też idę a potem w nocy może 1 raz wstanę albo wogóle i do 5-6 wytrzymujęA co do siku, to mój facet twierdzi, że jestem rekordzistką. Przed zaśnięciem muszę obowiązkowo się wysikać, jeśli po wizycie w toalecie oglądam np jeszcze film z 10 minut to idę kolejny raz. Jeżeli znów oglądam to znów idę I tak potrafię ze trzy razy iść w ciągu 30 minut zanim zasnę A w nocy wstaję od 3 do 5 razy Boję się, że później będę musiała chodzić w pampersach
Martynka_K
Pochwalę Wam się że dzisiaj byłam u położnej założyć kartę ciąży już oficjalnie jesteśmy w ciąży wyniki badań mam w normie, chociaż pH moczu trochę wysokie bo 7,5
I oczywiście żeby nie było za dobrze wyszło coś z oznaczeniem grupy krwi. Przyszło do przychodni jakieś skierowanie, sama położna nie wiedziała co to jest i kazała mi przyjść dzisiaj o 16, albo jutro o 9.
I oczywiście żeby nie było za dobrze wyszło coś z oznaczeniem grupy krwi. Przyszło do przychodni jakieś skierowanie, sama położna nie wiedziała co to jest i kazała mi przyjść dzisiaj o 16, albo jutro o 9.
urs
Dziewczyny, jak wy znosicie te upaly?
To poczatek ciazy a ja juz ledwo zyje. Dzis 3/4 dnia przelezalam w pracy na kanapie a koniec koncow i tak musialam sie wczesniej zwolnic, bo nie bylo ze mnie zadnego pozytku
Moze macie jakies patenty zeby sobie ulzyc i poczuc sie lepiej?
Mnie mecza straszne zawroty glowy, jestem oslabiona i chwile pozniej od razu pojawia sie odruch wymiotny, ktory prowadzi donikad...
To poczatek ciazy a ja juz ledwo zyje. Dzis 3/4 dnia przelezalam w pracy na kanapie a koniec koncow i tak musialam sie wczesniej zwolnic, bo nie bylo ze mnie zadnego pozytku
Mnie mecza straszne zawroty glowy, jestem oslabiona i chwile pozniej od razu pojawia sie odruch wymiotny, ktory prowadzi donikad...
Dagaa11
Ja dopoki siedze w domu jest w.miare ok... Ale na zewnątrz strasznie mi duszno i robi mi sie słabo... Masakra. Chociaz u nas dopiero dzisiaj 25 stopni, od tygodnia było w miare chłodno.Dziewczyny, jak wy znosicie te upaly?
natka100
Ja mam taka samo slabo mi ciagle,duszno,mecze sie potwornie i chodze jak stara babcia.Dziewczyny, jak wy znosicie te upaly?
Szymonowa matka
Aktywna w BB
Ja w takie upały ( u mnie dziś 28 w cieniu) nie wychodzę bo jak jest mi za gorąco albo duszno to lubię sobie glebe zaliczyć, nawet nie będąc w ciąży.
Anet29
Mozecie nie wierzyc ale mi jest zimno mimo ze u nas 25 stopni jest to w cieniu siedze w bluzie bo marzne ale ja zawsze tak mialam w lecie wieczorami to bylam wyubierana jak na jesien hehe. Jejuuu ale mam ochote na pizze taka z oliwkami i salami
reklama
U mnie 19 stopni. Leżę pod kołdrą. I dwoma kocami.Mozecie nie wierzyc ale mi jest zimno mimo ze u nas 25 stopni jest to w cieniu siedze w bluzie bo marzne ale ja zawsze tak mialam w lecie wieczorami to bylam wyubierana jak na jesien hehe. Jejuuu ale mam ochote na pizze taka z oliwkami i salami