reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

Ja ogólnie brałam inne ale po tych to się fajnie czuje w sensie nie mam skurczy brzucha ani nic :)
Bo to chelat magnezu ;-) dobrze przyswajalny i nie podraznia żoladka. Ja tylko magnez z olimpu wlasnie moge brac. Po innych mi flaki skręca
Zerknij sobie na zwykly bo chyba ma dokladnie ten sam sklad (przynajmniej mial jak ja w ciazy bylam) a powinien taniej wychodzic

reklama
Ale Was zaspamowalam :d
Jeszcze jak moge sie wtracic to polecam paczki ciuchow z olx ;-) ja corce glownie tam kupuje. Czasem tylko cos nowego na wyjscia albo jak cos na przecenie trafie.
Jakos bardzo duzo ciuchow dla niej nid mialam a polowy nie zdazylam zalozyc bo tak szybko rośnie.. (znaczy rosła :p teraz juz troche wolniej ;-) )

Ja się wystraszyłam... bo tak mnie zakulo parę razy tam gdzie bobas zE na wylot już mi się płakać chciało ze coś się dzieje od razu wzięłam magnez do tej pory tak nie miałam oby się nie powtórzyło znowu, chce już wizytę [emoji20]
Ale odganiam zle myśli tym że coś tam się rozciąga albo nie wiem , nie może byc źle ... musi byc dobrze

reklama
Do góry