reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2018

Hej co do zakupow to tez mam zamiar kupić te spodnie w Lidlu no i oczywiscie rozgladam sie za tymi maciupenkimi ciuszkami ale te tylko oglądam

reklama
A co do siku, to mój facet twierdzi, że jestem rekordzistką. Przed zaśnięciem muszę obowiązkowo się wysikać, jeśli po wizycie w toalecie oglądam np jeszcze film z 10 minut to idę kolejny raz. Jeżeli znów oglądam to znów idę :) I tak potrafię ze trzy razy iść w ciągu 30 minut zanim zasnę :p A w nocy wstaję od 3 do 5 razy :) Boję się, że później będę musiała chodzić w pampersach :)
Uuu to trochę dużo chodzisz, ja przed spaniem oczywiście też idę a potem w nocy może 1 raz wstanę albo wogóle i do 5-6 wytrzymuję

Pochwalę Wam się że dzisiaj byłam u położnej założyć kartę ciąży :) już oficjalnie jesteśmy w ciąży :) wyniki badań mam w normie, chociaż pH moczu trochę wysokie bo 7,5
I oczywiście żeby nie było za dobrze wyszło coś z oznaczeniem grupy krwi. Przyszło do przychodni jakieś skierowanie, sama położna nie wiedziała co to jest i kazała mi przyjść dzisiaj o 16, albo jutro o 9.

Dziewczyny, jak wy znosicie te upaly?
To poczatek ciazy a ja juz ledwo zyje. Dzis 3/4 dnia przelezalam w pracy na kanapie a koniec koncow i tak musialam sie wczesniej zwolnic, bo nie bylo ze mnie zadnego pozytku :(
Moze macie jakies patenty zeby sobie ulzyc i poczuc sie lepiej?
Mnie mecza straszne zawroty glowy, jestem oslabiona i chwile pozniej od razu pojawia sie odruch wymiotny, ktory prowadzi donikad... :(

To poczatek ciazy a ja juz ledwo zyje. Dzis 3/4 dnia przelezalam w pracy na kanapie a koniec koncow i tak musialam sie wczesniej zwolnic, bo nie bylo ze mnie zadnego pozytku :(
Mnie mecza straszne zawroty glowy, jestem oslabiona i chwile pozniej od razu pojawia sie odruch wymiotny, ktory prowadzi donikad... :(
Ja dopoki siedze w domu jest w.miare ok... Ale na zewnątrz strasznie mi duszno i robi mi sie słabo... Masakra. Chociaz u nas dopiero dzisiaj 25 stopni, od tygodnia było w miare chłodno.

Ja mam taka samo slabo mi ciagle,duszno,mecze sie potwornie i chodze jak stara babcia.

Ja w takie upały ( u mnie dziś 28 w cieniu) nie wychodzę bo jak jest mi za gorąco albo duszno to lubię sobie glebe zaliczyć, nawet nie będąc w ciąży.

Mozecie nie wierzyc ale mi jest zimno :D mimo ze u nas 25 stopni jest to w cieniu siedze w bluzie bo marzne :) ale ja zawsze tak mialam w lecie wieczorami to bylam wyubierana jak na jesien hehe. Jejuuu ale mam ochote na pizze taka z oliwkami i salami :)

reklama
Mozecie nie wierzyc ale mi jest zimno :D mimo ze u nas 25 stopni jest to w cieniu siedze w bluzie bo marzne :) ale ja zawsze tak mialam w lecie wieczorami to bylam wyubierana jak na jesien hehe. Jejuuu ale mam ochote na pizze taka z oliwkami i salami :)
U mnie 19 stopni. Leżę pod kołdrą. I dwoma kocami.

Do góry