reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
Kurka, a ja nie mogę ani o kokardkach ani o skarpetkach, bo nie mam absolutnie żadnego przeczucia kto zamieszkał w moim brzuchu. Totalnie nie wiem, i właściwie nie ma to dla mnie znaczenia. Czekam na dziecko. Tak po prostu <3

Życie codzienne to co innego, a gdzieś tu ktos o nim pisze? [emoji14] bo chyba każda siedzi przy obiedzie z łyżka w buzi i czyta az jedna drugiej pojedzie bardZiej [emoji14]
Ale zdajesz sobie sprawde, ze teraz sama tez to napędzasz? :) Ok, proponuje definitywnie (przynajmniej na dzisiaj;) zakonczyc temat klotni, fochow i Bog wie czego jeszcze. A teraz czekamy na relacje dziewczyn z wizyt i zaciskamy kciuki ok? :)

Kurka, a ja nie mogę ani o kokardkach ani o skarpetkach, bo nie mam absolutnie żadnego przeczucia kto zamieszkał w moim brzuchu. Totalnie nie wiem, i właściwie nie ma to dla mnie znaczenia. Czekam na dziecko. Tak po prostu <3
To byla przenośna żeby zacząć pisać o czymś normalnym [emoji4]

No właśnie jakieś przeczucia odnośnie maleństwa? widomo najważniejsze aby bylo zdrowe [emoji4]

Jak bedzie wszytko dobrze u ginekologa to dla syna dzisiaj powiemy. Wogole sie obawiam wszyscy beda w szoku i nie wszyscy w pozytywnym.

Ale zdajesz sobie sprawde, ze teraz sama tez to napędzasz? :) Ok, proponuje definitywnie (przynajmniej na dzisiaj;) zakonczyc temat klotni, fochow i Bog wie czego jeszcze. A teraz czekamy na relacje dziewczyn z wizyt i zaciskamy kciuki ok? :)
Nie napędzam tylko zacznijcie pisać o czymś normalnym , a nie od wczoraj juz do obrzydzenia to samo i to samo xD możecie napisać czym sobie dobrym dziś dogadzacie np. [emoji4]

3 cm dzidzi:) 10 tydzien, ciaza starsza o 5 dni:) 3mam kciuki za reszte wizyt dzis:*

Załączniki

• 20180508_131256.jpg
    20180508_131256.jpg
    649,1 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Do góry