reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Ale zdajesz sobie sprawde, ze teraz sama tez to napędzasz? Ok, proponuje definitywnie (przynajmniej na dzisiaj zakonczyc temat klotni, fochow i Bog wie czego jeszcze. A teraz czekamy na relacje dziewczyn z wizyt i zaciskamy kciuki ok?Życie codzienne to co innego, a gdzieś tu ktos o nim pisze? [emoji14] bo chyba każda siedzi przy obiedzie z łyżka w buzi i czyta az jedna drugiej pojedzie bardZiej [emoji14]
motylkowelove
To byla przenośna żeby zacząć pisać o czymś normalnym [emoji4]Kurka, a ja nie mogę ani o kokardkach ani o skarpetkach, bo nie mam absolutnie żadnego przeczucia kto zamieszkał w moim brzuchu. Totalnie nie wiem, i właściwie nie ma to dla mnie znaczenia. Czekam na dziecko. Tak po prostu <3
No właśnie jakieś przeczucia odnośnie maleństwa? widomo najważniejsze aby bylo zdrowe [emoji4]
motylkowelove
Nie napędzam tylko zacznijcie pisać o czymś normalnym , a nie od wczoraj juz do obrzydzenia to samo i to samo xD możecie napisać czym sobie dobrym dziś dogadzacie np. [emoji4]Ale zdajesz sobie sprawde, ze teraz sama tez to napędzasz? Ok, proponuje definitywnie (przynajmniej na dzisiaj zakonczyc temat klotni, fochow i Bog wie czego jeszcze. A teraz czekamy na relacje dziewczyn z wizyt i zaciskamy kciuki ok?
motylkowelove
Kochana czemu myślisz ze nie w pozytywnym ?Jak bedzie wszytko dobrze u ginekologa to dla syna dzisiaj powiemy. Wogole sie obawiam wszyscy beda w szoku i nie wszyscy w pozytywnym.
motylkowelove
reklama
motylkowelove
Czyli dziś 10+5 ? a z om 10 ?
Ja jadę w pon ... ale na razie nie myślę bo stresik
Ja jadę w pon ... ale na razie nie myślę bo stresik