reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

A kto mowil o oddaniu do schroniska???? Bo ja nie. Znow rozumiecie co chcecie rozumiec. Albo o wyrzuceniu?? Mowilam ze go zle traktuje?? Ze krzywda mu sie dzieje?? Nie rozpetujcie gownoburzy dokladnia jak napisala Daga. To jest moje zdanie. Czy ja na kogos naskakuje ze je z jednego widelca z psem albo z Nim spi?? Dla mnie to właśnie jest chore.

reklama
Z takich tematów wychodzą głównie niedomówienia jedną druga przegaduje ... jestem na forum 2 lata i wiem coś o tym . Są wątki na gadki szmatki o zbędnych rzeczach xD Z reszta mi wszystko jedno już, ja tez się odcinam póki co bo mi sie tu przestaje podobać ...
Nic przydatnego nawet na przyszlosc póki co nie idzie przeczytać :/

A kto mowil o oddaniu do schroniska???? Bo ja nie. Znow rozumiecie co chcecie rozumiec. Albo o wyrzuceniu?? Mowilam ze go zle traktuje?? Ze krzywda mu sie dzieje?? Nie rozpetujcie gownoburzy dokladnia jak napisala Daga. To jest moje zdanie. Czy ja na kogos naskakuje ze je z jednego widelca z psem albo z Nim spi?? Dla mnie to właśnie jest chore.
No wlasnie o to mi chodzilo, ze nigdzie nie napisalas, ze chcesz psa wyrzucic albo oddac do schroniska, a rozpetala sie wojna...

@Dagaa11 oczywiście jestem zdania, że niektóre kwestie warto przemilczeć, jednak akurat w tej sprawie musiałam zabrać głos i wyrazić oburzenie, bo była mowa o żywym stworzeniu, które ma być wyrzucone jak śmieć. Nie można tolerować i przemilczeć takiej postawy, bo nie ma pozwolenia na takie traktowanie zwierząt. Mój pies został znaleziony przywiązany do drzewa, bo pewnie też komuś przeszkadzał...
A w ktorym zdaniu napisalam zw GO WYWALE JAK ŚMIECIA???? Jak mi to uowodnisz to przyznam Ci rację

Ale super się czyta o rozowych kokardkach niebieskich skarpetkach itd. O codziennym samopoczuciu , marzeniach , co nam się podoba dla dzieci ... jak sobie wyobrażamy pewne rzeczy .
Jakby ktoras miała ochotę założyć wątek np . Nasza ciąża - grudniowki
Taki gdzie będzie miło i w temacie to chętnie dolacze .

Powodzenia wszystkim :) kciuki za wizyty

Ale super się czyta o rozowych kokardkach niebieskich skarpetkach itd. O codziennym samopoczuciu , marzeniach , co nam się podoba dla dzieci ... jak sobie wyobrażamy pewne rzeczy .
Jakby ktoras miała ochotę założyć wątek np . Nasza ciąża - grudniowki
Taki gdzie będzie miło i w temacie to chętnie dolacze .

Powodzenia wszystkim :) kciuki za wizyty
Tak, ale milo sie tez czyta o tym, ktora co robila w danym dniu, o planach na weekend, o klotniach z mezem ;), o mlodszych dzieciach, o promocjach w Biedrze itd.
Tak jak napisala poprzedniczka, to chyba niemozliwe, zeby przez 9 miesiecy pisac tylmo o ciazy?

reklama
Do góry